Marknadskoordinator till Staumann

Marknadskoordinator till Staumann

Om uppdraget
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via KIMM/Wise Professionals under ungefär 1 år. Start sker omgående, eller enligt överenskommelse.

Om rollen
Som Marknadskoordinator på Straumann Group blir du en del av det nordiska marknadsteamet. Tillsammans med produktchefer, kommunikationsteamet och ansvariga för utbildningsinitiativ kommer du utveckla vår marknadsnärvaro i den nordiska regionen. I rollen är det ett starkt fokus på det visuella och grafiska, samt att stärka varumärket. Du kommer vara ansvarig för att skapa och leverera marknadsmaterial, både att använda till print och digitalt. Det är en operativ roll där du kommer arbeta hands-on med aktiviteter samtidigt som det är viktigt att driva dessa enligt strategisk inriktning. Värdesätts görs även förståelse för kommunikation och content.

I marknadsorganisationen finns dina arbetskamrater och samarbetsytor över hela Norden och är inte begränsade enbart till Sverige. Ett exempel på ett sådant samarbete är att du tillsammans med nordiska Produktansvariga och nationella Affärsansvariga kommer driva implementeringen av nya lokala aktiviteter, kopplade till produktlanseringar. Ni kommer även proaktivt göra lokala anpassningar, vid behov, för att uppnå en lyckad lansering.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Planera, implementera och följa upp marknadskampanjer och aktiviteter på den nordiska marknadsaktivitetsplanen
  • Skapa marknads och säljsupporterande material enligt marknadsplanen
  • Initiera, planera, koordinera och leverera direkta marknadskampanjer
  • Ansvara för planering och skapande av nordiska kongresser
  • Säkerställa ett gott samarbete och feedback med nordiska marknads- och utbildningsteamet
Om dig
Till denna roll söker vi dig med ett gott öga för det visuella. Du har en förmåga att se helheten och skapa visuellt material som är representativt för varumärket. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, att samarbeta över gränserna i Norden är något som tilltalar dig. Ditt arbetssätt är organiserat och strukturerat, det är även fördelaktigt att vara bra på att agera koordinerande. I rollen kommer du ha stor variation av arbetsuppgifter. För att trivas tror vi att du är prestigelös och gillar att hugga in där det behövs för att nå bästa resultat. Om det behövs är du inte rädd för att ta kommando och visa vägen framåt, med ett stort engagemang och driv ser du till att det som behöver göras blir gjort - dessutom med en bra kvalitet.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en matrisorganisation och samarbetat gränsöverskridande, samt att du har erfarenhet av att arbeta med olika varumärken. Ett stort plus är om du har bra kunskap om dentalmarknaden i Norden.

Önskad bakgrund:
  • Kandidatexamen inom marknadsföring, affärsadministrering eller liknande
  • Minst 2-3 års erfarenhet av arbete inom marknadsföring
  • Dokumenterad erfarenhet av, och kunskap inom, digital marknadsföring i sociala medier, webbplattformar samt relevanta verktyg (ex Adobe-programmen)
  • Flytande i svenska, eller annat skandinaviskt språk, och engelska, både i tal och skrift
Om Straumann - Group
Straumann Group är ett ledande företag inom dentalindustrin, välkända för innovation och kvalitet. Genom att samarbeta med partners och erbjuda internationellt kända varumärken till våra kunder förespråkar vi utvecklingen av digital tandvård. Straumann Group står för en kultur som förespråkar kreativitet och lärande samt med en global utsträckning. Vi kan hjälpa till att förbättra tandvården världen över.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om hur det är att vara konsult via Wise Professionals/KIMM kan du läsa mer här. Även om vi inte tar emot ansökningar via mail får du gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Sofie Garpered sg@kimm.se.

Ansökningarna kommer vi gå igenom löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals som arbetar specialiserat med rekrytering och konsultuthyrning inom marknad & kommunikation. Erfarna specialister med bakgrund från branschen matchar bland annat marknads- och kommunikationschefer, Social Media Managers och UX-designers.