Förändringskoordinator - Göteborg

Förändringskoordinator - Göteborg

Har du ett brinnande intresse att ständigt utveckla och samtidigt skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Förändringskoordinator på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en positiv och drivande person som vill bli vår nya kollega! Placeringsort är sydvästra delarna av Sverige.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I denna roll kommer du, i nära samarbete med Stenas Förändringsledare, Filialchefer och Platsansvariga, att kartlägga och standardisera våra produktionsprocesser men även övriga processer inom organisationen. En stor del av arbetet kommer innebära att praktiskt implementera SWOP/B konceptet där det bland annat ingår att hålla utbildningar samt att styra, vägleda och följa upp förbättringsarbetet. Resor i tjänsten förekommer regelbundet.

Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Du är intresserad av att utveckla både människor och processer. Du engagerar och coachar andra mot gemensamma mål och har lätt för att skapa förtroende hos dina kollegor. Du är prestigelös och har motiverande sätt att driva förändringen genom andra. Du är duktig på kommunikation och kan omsätta ord till handling och förklara varför förändringen utförs. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:
  • Körkort B
  • Du har 3-årigt gymnasium eller likvärdigt
  • Du har flytande svenska i tal och skrift
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska
  • Du ska ha minst 3 år arbetslivserfarenhet från förändringsledning
  • Du bör ha Lean-utbildning eller liknande verktyg som t ex målstyrning, systematiskt förbättringsarbete, värdeflöden, etc.
  • Du är god kommunikatör och kan leda utan att vara chef
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-07-31. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Jan Pettersson på tfn 010-4456190.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.