Junior Integrationsspecialist för Stena Group IT

Junior Integrationsspecialist för Stena Group IT

OM TJÄNSTEN:
Hos Stena ges du en möjlighet att utvecklas och lära dig flera nya verktyg och metoder, som t.ex. Azure, systemintegrationsplattformen BizTalk och RPA-plattformen BluePrism. På sikt innebär rollen att du kommer etablera ett tätt arbetssätt med de olika verksamheterna inom Stenafamiljen. Du kommer tillsammans med teamet arbeta med processautomatisering, där du tillsammans med beställaren kommer att analysera hur och vilka delar av processen som kan automatiseras. Din främsta uppgift kommer att vara utvecklingen och implementationen av de automatiserade processerna, men du kommer även att ansvara för drift och underhåll av lösningarna.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har lätt för att lära dig nya tekniker och en vilja att omvandla verksamhetens behov till lösningar
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT
  • Antingen är du nyexaminerad/junior med ett stort driv eller så har du några års relevant erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären
  • Du kommunicerar väl i tal och skrift både på svenska och på engelska eftersom det krävs i kommunikationen internt och externt
Du gillar att samspela med kunder och har en förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt. Som person är du en social lagspelare, ansvarstagande, nyfiken och en god problemlösare. Du har ett välstrukturerat arbetssätt och kan fokusera både på detaljer och se helheten.

OM KUNDFÖRETAGET:
Stena AB koncernen är ett av de största familjeägda bolagen i Sverige och har sina verksamheter globalt inom fem affärsområden: Färjelinjer, Drilling, Shipping, Fastigheter och övriga investeringar inom Adactum. Med omtanke, innovation och effektivt utförande som ledord arbetar våra 15 500 medarbetare runt om i världen med att skapa värde för våra kunder.

Stenakoncernen ligger i framkant när det kommer till digital transformation, att utnyttja stora datamängder och artificiell intelligens. På Stena är det inte bara snack med artificiell intelligens! Här arbetar de faktiskt med AI på riktigt i en mängd olika projekt och användningsområden.

Välkommen till vår hemsida, www.stena.com, för mer information om oss och vår affär.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

STARTDATUM:
Datum för start: omgående eller enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Linda Karnerfors, linda.karnerfors@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Systemutvecklare, integration, systemintegration, azure, biztalk, rpa,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av FeelingFriday AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?