Junior Business Intelligence utvecklare

Junior Business Intelligence utvecklare

Är du en kommunikativ, engagerad och genuint teknikintresserad person med en relevant utbildningsbakgrund och en stor vilja att rikta in dig inom Business Intelligence? Då har du hittat rätt!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en junior Business Intelligence-utvecklare. Om du är helt nyexaminerad och tydligt har riktat in dig mot BI eller har något eller några års erfarenhet är detta en möjlighet för dig att växa i din yrkesroll och som person i en utvecklande miljö med erfarna personer att lära sig utav.

Rollen kommer att innefatta alla delar av BI-arbetet och på sikt kommer du att ha möjligheten att specialicera dig inom det område som passar dig bäst. Dina dagar kommer att innefatta kommunikation med kund, inhämtning och strukturering av data likväl som visualisering av data. Du kommer att få ansvara för uppbyggnaden av nya dashboards och rappporter samt förfining och underhåll av befintliga.

Vår kund använder sig idag av både Power BI och Qlikview / Qliksense som verktyg. Har du kunskap inom dessa är det ett plus, men inget krav. Rollen kommer att anpassas beroende på dina tidigare erfarenheter.

För rätt person kan detta vara drömrollen att få vara specialist i tekniken samtidigt som du ansvarar för kommunikationen direkt med användare.

Detta är ett konsultuppdrag till att börja med. Du kommer vara konsult på Friday och arbeta heltid ute hos vår kund. Friday och vår kunds tydliga ambition är att du på sikt blir anställd direkt av kunden.

VI SÖKER DIG SOM:
För att vara aktuell för rollen skall du uppfölja följande grundkrav:
 • En teknisk kandidat- eller masterutbildning från relevant utbildning.
 • Grundkunskaper i minst ett objektorienterat programmeringsspråk - inte för att du explicit kommer att arbeta med programmering, snarare för att kunskapen kommer att hjälpa dig i rollen
 • Goda kunskaper gällande databaser
 • Under dina studier eller i ditt arbetsliv riktat in dig mot BI-området
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska eftersom att det är en förutsättning för den interna och externa kommunikationen i tjänsten
Har du erfarenhet av något eller några av följande områden är det mycket meriterande:
 • BI-verktyg. T.ex. Power Bi, Qlikview.
 • Microsoft Azure
 • SSIS
Stort vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på bolaget. Som person är du strukturerad, kommunikativ och positiv. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp, men du kan även arbeta strukturerat och självständigt.

STARTDATUM:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Ari Gamal, ari@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Embedded, Design Engineer, HardWare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Databasadministration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?