Fastighetschef till Stena Fastigheter i Göteborg

Fastighetschef till Stena Fastigheter i Göteborg

Vill du jobba tillsammans med trevliga, engagerade kollegor och vara med och bidra till att Stena Fastigheter blir Sveriges bästa stadsutvecklare? Är du en bra och inspirerande ledare som brinner för fastigheter och relationsförvaltning? Är du en skicklig fastighetsförvaltare som kan skapa hållbara affärer? Då ska du söka jobbet som fastighetschef hos oss.

Aktuella tjänsten
Stena Fastigheter tror att ansvarsfulla och långsiktiga relationer är grunden för ett hållbart samhälle och att vi genom en nära förvaltning, med omsorg om både kunder och fastigheter utvecklar våra kvarter. Vi använder oss av Relationsförvaltning, som är vår egen modell för att utveckla socialt hållbara stadsdelar och kvarter. När vi bygger nytt använder vi vår kunskap och erfarenhet för att skapa trivsamma kvarter och effektiva arbetsplatser.

Våra fastigheter finns i centrala och halvcentrala lägen och består av både bostäder och kommersiella fastigheter. Vi har nära samverkan med bland andra fastighetsägare, kommuner och lokala aktörer i närområdet.

Din profil
Som fastighetschef hos oss har du det övergripande ansvaret för fastighetsbeståndet med fullt ansvar för kostnader och intäkter för dina fastigheter. Till din hjälp har du förvaltare, uthyrare och fastighetsvärdar samt stöd i form av ekonomi, kommunikation, relationsförvaltning och fastighetsutveckling. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Vi tror att du är civilingenjör eller lantmätare, har erfarenhet av förvaltning av bostäder och gärna också kommersiella fastigheter. Du har förståelse för kundens behov, är affärsorienterad, målstyrd och tycker om att samarbeta. Som ledare är du kommunikativ, engagerande och tycker det är givande att leda, motivera och utveckla både dina medarbetare och dig själv.

Din ansökan
Har du frågor om tjänsten? Ta kontakt med VD Agneta Kores på tel: 075-241 51 10 eller HR-generalist Åsa Blomgren telnr: 075-241 50 24.

Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober.
Mer info
Kontaktperson Åsa Blomgren
Telefon 075 241 50 24
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stenafastigheter.se
Sista ansökningsdag 21 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 25 000 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Vi är idag 300 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se