Projektledare - ROT

Projektledare - ROT

Stena Fastigheter söker en projektledare - ROT

Stena Fastigheter växer så det knakar och utökar därmed sin organisation med inte bara en, utan två, projektledare - ROT som vill vara med och utveckla befintliga kvarter i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. Du blir erbjuden en bred roll där du är högst delaktig i hela affären och aktivt arbetar för att utveckla fastigheterna. Som kollega hos Stena Fastigheter är du med och skapar trivsamma kvarter samtidigt som du får utvecklas och skapa en positiv förändring tillsammans med ett team som är öppet för nya idéer och synsätt.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en grupp på sju projektledare där var och en ansvarar för sina respektive projekt. Samtidigt kan du räkna med att det alltid finns en hjälpande hand i en prestigelös grupp med omtanke om såväl kollegor, samarbetspartners som hyresgäster. Utöver samarbete med projektledarkollegor kommer du att arbeta nära förvaltningen och du omges av en bred kompetens inom bland annat miljö, energi, inköp och drift.

Som projektledare arbetar du brett med utvecklingsprojekt i alla steg från idé till genomförande. Du ansvarar för ombyggnationer och fastighetsutvecklingsprojekt - både inom bostad och kommersiella fastigheter. I din roll har du ett övergripande ekonomiskt ansvar samt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöansvar. Du är också delaktig i att driva förbättringsarbete inom Stena Fastigheter.

I byggprojekten får du helhetsansvaret för att driva allt från förstudie till avslut och uppföljning. Du kommer att upprätta förfrågningsunderlag och starta upp projekten. På ditt ansvar ligger också kalkyl och budget, kvalitet, resurs- och tidsplanering, kontakter med stadsbyggnadskontor och upphandling. Utöver detta kommer du att ta fram analyser och underlag utifrån löpande behov samt stötta organisationen med olika typer av utredningsuppdrag.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du har en gedigen bakgrund inom byggprojekt med flera år i branschen och en uppdaterad kunskap om lagar och regler inom området. Du har en relevant utbildning inom bygg/entreprenad/fastighet. Vidare har du erfarenhet från att självständigt ansvarat för olika typer av ROT-projekt, vilket i sin tur medför att du är insatt i såväl de tekniska som de ekonomiska delarna. Om du dessutom har erfarenhet från installationssidan är det meriterande.

Kvaliteter vi värderar högt är att du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta med alla parter och har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Vidare har du en förmåga att överblicka helheten och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål.

Stena Fastigheters erbjudande

På Stena Fastigheter finns en stark medarbetarkultur där man tar hand om varandra. Här får du vara med och bidra till en positiv förändring, i stort och litet, och arbeta med kollegor som är öppna, innovativa, professionella och omtänksamma. Stena fastigheter tror på gott ledarskap och goda relationer. Här lägger arbetsgivaren stor vikt vid den enskilde individens utveckling och möjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som projektledare - ROT passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Stena Fastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag där vi förvaltar 26 000 bostäder och 1 250 lokaler i storstadsregionerna. Vår nyproduktion har tydliga mål och ska fylla upp med funktioner som saknas. Vi har ett progressivt hållbarhetsarbete som innefattar allt från att säkerställa hyresgästens trygga vardag till att nå FN:s globala mål, såväl socialt som ekonomiskt och miljömässigt. Vi kallar det stadsutveckling med omtanke! Internationellt bedrivs verksamheten i Stena Realty.