Har du ett intresse av fastigheter? Är du tekniskt intresserad, noggrann och kan enkelt förmedla dina kunskaper och erfarenheter till andra? Är du intresserad av att jobba som beställare? Titta lite extra på denna annons - du kan vara den som Stena Fastigheter Göteborg söker! Vi letar efter en engagerad Projektledare till Fastighetsutvecklingsavdelningen med placering i Göteborg.

Som Projektledare på Stena Fastigheter ansvarar du för underhålls-, ombyggnations- och fastighetsutvecklingsprojekt inom Stena Fastigheter Göteborgs bestånd av bostäder och kommersiella fastigheter. Projekten sträcker sig genom hela skedet i projektet från idé, till upphandling och genomförande och kan sträcka sig över flera år. Du har ansvar för det ekonomiska utfallet, kvaliteten, tekniska lösningar och att våra kunder är nöjda med slutresultatet.

I rollen som Projektledare är du specialist inom ombyggnationer och underhåll och fungerar som stöd till förvaltningsorganisationen. Du deltar i underhållsplanering, analys av förutsättningar, upprättande av kalkyler, framtagande av beslutsunderlag samt ledning och samordning av genomförande. Utöver detta kommer du att ta fram analyser och underlag utifrån löpande behov samt stötta organisationen med olika typer av utredningsuppdrag. Du får dina uppdrag från bolagets fastighetschefer till vilka du också kommer att fungera som rådgivare i olika frågor. Du rapporterar till Chef Fastighetsutveckling och har ett nära samarbete med förvaltningsorganisationen och andra medarbetare både inom och utanför organisationen.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom bygg/entreprenad/fastighet, och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighets- eller entreprenadbranschen. Du har en hög samarbets- och ledningsförmåga och god förståelse för våra hyresgäster.

För att lyckas och trivas i rollen som Projektledare behöver du vara noggrann, initiativtagande och vilja vara med och utveckla verksamheten. Du tycker om att samarbeta med andra i skiftande roller exempelvis konsultera beslutsfattare eller samarbeta, stötta och serva både interna och externa motparter/beställare. Du är en drivande person som tycker om att arbeta med människor, och är öppen och utåtriktad. Du är intresserad av fastigheter och teknisk utveckling och har lätt för att ta ett helhetsansvar.

Som Projektledare på Stena Fastigheter Göteborg har du en nyckelfunktion i vårt arbete med att bli kundens första val och att ständigt utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential.

Eftersom allt det vi gör på Stena Fastigheter grundar sig i våra värdeord; omtänksam, innovativ, professionell och öppen så är det viktigt och avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss i vårt arbete.

Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. I Göteborg äger och förvaltar vi cirka 8 000 bostäder och 160 000 kvm kommersiella lokaler. Vi är 80 medarbetare som arbetar för att våra hyresgäster ska trivas hos oss och bo kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se