Fastighetsvärd Kommersiella Fastigheter till Stena Fastigheter, Göteborg

Fastighetsvärd Kommersiella Fastigheter till Stena Fastigheter, Göteborg

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Göteborg har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential!

I rollen som fastighetsvärd ansvarar du för den dagliga driften av dina fastigheter och representerar Stena Fastigheter Göteborg inför kunderna/hyresgästerna. Du hanterar felanmälan, ronderar, svarar på allmänna frågor samt planerar och koordinerar besiktningar, underhåll och reparationer. Du utför enklare reparationer själv. Du är även delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen i berörda fastigheter. Stena Fastigheter arbetar främst digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator. Du ingår i en arbetsgrupp med kommersiella förvaltare, uthyrare och fastighetsvärdar och rapporterar till ansvarig förvaltare.

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk utbildning och det är en fördel om du har arbetat i en liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Har du kunskap inom styr/reglerteknik, ventilation och värme ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser det som en självklarhet att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Du är ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Du har B-körkort, god datavana och goda kunskaper i både svenska och engelska.

Eftersom allt det vi gör på Stena Fastigheter grundar sig i våra värdeord; omtänksam, innovativ, professionell och öppen så är det viktigt och avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss i vårt arbete.

Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 25 000 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Vi är idag 300 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se