Krantekniker till Stavdal Kran

Krantekniker till Stavdal Kran

Vill du arbeta inom en nytänkande koncern inom bygg, anläggning och entreprenad med en av marknadens modernaste maskinparker? På Stavdal är ingenting omöjligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi ser det som en utmaning att ge personlig service och hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel och trygga anställningsvillkor bidrar också till att du kan utvecklas hos oss. Nu växer Stavdal Kran och vi söker dig som Krantekniker till Göteborg. Har du drivet som krävs?

Att vara Krantekniker

Att vara Krantekniker på Stavdal Kran innebär att du ansvarar för att företagets produkter servas och underhålls på ett säkerhetsmedvetenhet och fackmannamässigt sätt. Arbetet är varierande men du kommer främst arbeta med service, reparation, montering och demontering ute hos Stavdal Krans kunder. I rollen ingår vissa administrativa arbetsuppgifter så som skadedebitering och registrering av debitering samt kontakt med kund. I ditt arbete som Krantekniker kommer du att få besöka och arbeta i olika städer i hela Sverige eftersom vi har kunder över hela landet. Vem vet, kanske du kommer få blicka ut över en stad som du aldrig har besökt tidigare från en av våra kranar!

Du kommer att utgå från Stavdals hyrcenter Exportgatan som är vårt största hyrcenter i Göteborg där du kommer att dela arbetsplats med många kollegor. Tillsammans tar vi emot kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande. Du kommer att möta många olika människor, kunder och kollegor där din insats är viktig.


Egenskaper vi värdesätter


Vi söker dig som har ett genuint intresse för maskiner, som inte är rädd för höjder och har inga problem med att arbeta utomhus i ur och skur. Vi ser att du har gymnasieutbildning eller liknade med inriktning mot antingen teknik, fordon, ellära, maskin, bygg eller anläggning. Innehar du någon form av krankort, truckkort och/eller har genomgått fallskyddsutbildning ser vi detta som meriterande. Du har B-körkort och goda datorkunskaper. Vi ser att du kommunicerar engelska på ett obehindrat sätt i tal och skrift, har du dessutom förståelse för det franska språket ser vi detta som meriterande. Du sätter kunden i fokus och har förståelse för kundens behov. Tillsammans skapar vi den perfekta arbetsplatsen.

På Stavdal Kran vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget.

Människor. Maskiner. Möjligheter.

Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 29 juni 2018

Tveka inte - sök redan idag!
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är på heltid.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Anders Engström, telefon 0790 74 09 27 eller
Richard Eriksson, telefonnummer 0707 60 39 48.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.