Fallskyddsmontör till Stavdal i Göteborg

Fallskyddsmontör till Stavdal i Göteborg

Vill du arbeta inom en nytänkande koncern inom bygg, anläggning och entreprenad med en av marknadens modernaste maskinparker? På Stavdal är ingenting omöjligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi ser det som en utmaning att ge personlig service och hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel och trygga anställningsvillkor bidrar också till att du kan utvecklas hos oss. Nu växer Stavdal och vi söker dig som Fallskyddsmontör vid vårt hyrcenter Exportgatan i Göteborg. Har du drivet som krävs?

Att vara Fallskyddsmontör på Stavdal

Lockas du av utomhusarbete, höga höjder och att arbeta i team? Då är detta tjänsten för dig!

I din roll som Fallskyddsmontör kommer du främst att utföra arbete ute hos Stavdals kunder. Det dagliga arbetet innefattar montering, demontering och leverans av Stavdals produkter och tjänster inom fallskydd och ställning samt att detta genomförs på ett professionellt sätt. Det kan också förekomma arbetsuppgifter på hyrcentret i Backa så som lagerhållning och hantering.

På avdelningen är arbetsgruppen sammansvetsad och jobbar med allt från förberedelse, montering, demontering, driftsättning, service, leverans, rekonditionering och skötsel av fallskydd- och ställningsmaterial. Tillsammans tar vi emot kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande. Vi backar upp varandra i arbetet, därför kan vi också erbjuda ett varierande arbete. Du kommer att möta många olika människor, kunder och kollegor där din insats är viktig.

Egenskaper vi värdesätter

Du är en trygg, händig och pålitlig person som inte är rädd för höjder och har inga problem med att arbeta utomhus i ur och skur. Vi tror att du har en gymnasieutbildning eller liknande med inriktning mot antingen hantverk, bygg, teknik, transport eller anläggning. Har du tidigare erfarenhet av ställningsbygge eller fallskyddsmontage är detta meriterande.

Du har B körkort och föredrar att arbeta varierande. Har du någon form av utbildningsbevis för lift, Arbete på väg, Säkra Lyft eller truck är också detta meriterande. Du sätter kunden i fokus och har förståelse för kundens behov. Tillsammans skapar vi den perfekta arbetsplatsen.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?

På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget. Hos oss har du friskvårdsbidrag och alla anställda är bonusberättigade där vi arbetar mot samma mål.

Människor. Maskiner. Möjligheter.

Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 8 februari 2019

Tveka inte - sök redan idag!
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Mattias Pettersson, telefon 031 388 68 14
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.