Arbetande Förman till Stavdal

Arbetande Förman till Stavdal

Att vara Arbetande Förman på Stavdal
Trivs du med att arbeta i en betydande roll där du har chans att göra skillnad? På Stavdals största hyrcenter i Göteborg söker vi nu en Arbetande Förman till vår returhantering, verkstad och lager. Här kommer du att leda en grupp på 10 engagerade medarbetare som du arbetar tätt tillsammans i en händelserik miljö.

Du kommer att:
 • Leda, fördela och planera arbetet på avdelningens returmottagning, verkstad och lager.
 • Ha personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna i din grupp.
 • Hålla i medarbetar- och lönesamtal.
 • Ansvara för att utveckla och effektivisera arbetet på avdelningen.
 • Planera reparationsarbete, service, underhåll och besiktning av företagets produkter.
 • Arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i returmottagningen.
Din profil
 • Vi ser att du genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande.
 • Arbetslivserfarenhet från uthyrningsbranschen eller liknande roll.
 • Tidigare arbetat i verkstad eller på lager.
 • Goda datakunskaper, B-körkort och truckkort.
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande.
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Erfarenhet av personal- och budgetansvar.
 • Genomgått någon form av ledarskapsutbildning.
Vad kan Stavdal erbjuda dig?
På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor och vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget. Hos oss har du friskvårdsbidrag och alla anställda är bonusberättigade där vi arbetar mot samma mål.

Omfattning
Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 10 maj 2019. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Robert Carlsson, telefon 031 388 68 13.

Människor. Maskiner. Möjligheter.

Stavdal är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och entreprenad. Vi är också ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en utav marknadens modernaste maskinparker innehållande bland annat liftar, byggmaskiner, anläggningsmaskiner och bodar. En helhetsleverantör som utöver uthyrningsverksamheten erbjuder tjänster så som etablering av ställning, fallskydd, byggström och utbildning. Stavdal finns representerade i både Sverige och Norge och har hyrcenter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Vara, Oslo och Jessheim.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.