Produktchef till Stampen Media, Göteborg

Produktchef till Stampen Media, Göteborg

Som produktchef kommer du arbeta med att säkerställa att vi prioriterar och implementerar det som är av störst värde för våra läsare, våra kunder och vår affär. Du kommer ha en viktig roll i att sätta produktstrategi, prioritera, samla in och föreslå idéer i utvecklingsprocessen. Du kommer jobba i nära samarbete med utvecklare, redaktioner samt marknads- och annonsavdelning.

Ansvarsområden
  • Som produktchef blir du bryggan mellan vårt utvecklingsteam och våra intressenter i form av de sex olika redaktionerna, marknadsavdelning och annonsavdelning. Det betyder att du måste kunna kommunicera och förstå helheten på såväl en teknisk nivå som en mer affärsmässig.
  • Kvartalsvisa produktråd där vi samlar alla våra intressenter och går igenom roadmap utifrån strategiska projekt och har workshops kring nya idéer.
  • Framtagning av nya idéer och produktförbättringar exempelvis baserat på benchmarking såväl i mediebranschen som utanför
  • Bedöma inkommande förslag utifrån kundnytta, affärsvärde och genomförbarhet
  • Se till att vi bygger skalbara och kostnadseffektiva lösningar och funktioner
  • Delta i testning och verifiera utvecklad funktionalitet
Vi söker dig med stor digital erfarenhet och som är van att arbeta datadrivet och har rutin av att arbeta med A/B testning. Du har god erfarenhet från projektledning och du är en mästare på att prioritera. Du har en stark passion för produktutveckling och sätter kundnyttan först och främst. Du är pedagogisk, bra på att kommunicera och har förmågan att förenkla och göra komplexa samband lättförståeliga. Som person är du självgående och en lagspelare som är van att arbeta såväl operativt som strategiskt. Du är lösningsorienterad och ser både detaljer och mer övergripande på vad som är avgörande för att prioritera kundnytta och affär.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på maquire.se senast den 26 april. Vid frågor kontakta Mia Roos 0723-28 22 53.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 13 titlar på Västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll - oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen - är att jobba nära deras vardag med journalistik som är viktig för dem och deras samhälle. Utöver tidningsverksamheten med titlar som Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA omfattar Stampen Media utomhusreklambolaget Wallstreet Media och distributionsbolaget VTD. Totalt är vi drygt 1 500 medarbetare i koncernen. Stampen Media är också 50%-ig ägare i Ortstidningar i väst med titlarna Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Kungsbacka-Posten, Lokaltidningen STO och ST tidningen. Läs gärna mer på: www.stampenmedia.se