Säljkoordinator / Account Manager till St1 Sverige, Göteborg

Säljkoordinator / Account Manager till St1 Sverige, Göteborg

Vill du jobba i ett företag som både vill och kan göra skillnad? Då är det här ett jobb för dig.

Säljkoordinator / Account Manager / Innesälj

Göteborg

Arbetsuppgifter

I din roll som säljkoordinator på ST1 Sverige AB kommer du tillsammans med försäljningsteamet att sälja drivmedel samt bulklösningar till företag inom den marina sektorn- rederier, återförsäljare, traders, och brokers. Tjänsten är baserad i Göteborg och du kommer rapportera direkt till försäljningschefen. Inledningsvis kommer det att vara fokus på våra interna rutiner och system för att på sikt kunna arbeta operativt tillsammans med dina kollegor, med målet att arbeta självständigt med frihet under ansvar.

"På St1 tror vi på att våga göra saker annorlunda. Företaget präglas av en öppen och kommunikativ miljö med högt i tak. St1 är ett generöst företag som förvisso har höga förväntningar på dig, men där du som medarbetare får mycket tillbaka och erbjuds stor frihet under ansvar."

Läs mer om vad Ola Jintoft, Försäljningschef, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/st1-sverige

Din profil

Som säljkoordinator på ST1 inom den marina sektorn har du ett stort antal kontaktytor. Vi lägger därför stor vikt vid affärsmannaskap samt dina personliga egenskaper. Vi värdesätter att du som söker är flexibel, nyfiken och en lagspelare då du kommer att samarbeta mycket internt mellan avdelningar och externt. Det är ett högt tempo med många snabba processer dagligen så att vara snabbfotad, detaljorienterad och noggrann är viktigt i denna roll.

Det här ser vi gärna att du har med dig:
  • Akademisk utbildning inomekonomi, logistik eller sjöfart
  • Erfarenhet av försäljning B2B
  • Har du erfarenhet från den marinabranschen är det meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi erbjuder

Som medarbetare är du
delaktig i det som sker i företaget. Vi arbetar nära varandra i en informell organisation med korta beslutsvägar. St1 är något vi skapar tillsammans, med respekt och omtanke för affären, kunder och kollegor och för vår omvärld. Du kommer att vara en del av ett modernt och framgångsrikt energibolag med möjlighet att utvecklas i din roll och inom företaget.

Kontakt

För ytterligare
information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm
0720-71 13 19 eller Hampus Johansson 0720-80 32 94.

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in ansökan med CV och personligt brev omgående. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 jan 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis. Vi var t.ex. först i branschen med att publicera ursprungsinformation om våra produkter.

Vi har ca 340 anställda i Sverige och är ett av de fyra stora bolagen i Sverige med en marknadsandel på ca 20 %. Vi har nästan 500 drivmedelsstationer i Sverige som drivs under varumärkena St1 och Shell. Läs mer om oss på vår hemsida www.st1.se

Sökord: sälj, säljare