Underhållstekniker till St1 Refinery, Göteborg

Underhållstekniker till St1 Refinery, Göteborg

 Underhållstekniker
Göteborg 

Vi söker en ny kollega till vår underhållsavdelning i Göteborg!

Som underhållstekniker kommer du vara placerad i vår underhållsorganisation som totalt består av ungefär 60 anställda och entreprenörer. Du kommer att vara del av ett team om 13 personer på avdelningen för roterande utrustning. Avdelningen arbetar i huvudsak med underhåll av raffinaderiets roterande utrustning såsom pumpar, turbiner, kompressorer, fläktar m.m.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Arbeta med förebyggande underhåll och reparationer av roterande utrustning
  • Självständigt utföra felsökning av utrustning för framtagande av lämpliga lösningar och åtgärder
  • Avrapportera utförda jobb i underhållssystemet
  • Kontakta leverantörer för beställning av reservdelar
  • Viss beredskapstjänst såsom helgjour kommer att ingå i arbetet på sikt

Din bakgrund
Vi ser att du som söker kommer från verkstadsindustrin med verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande i arbetslivet förvärvad erfarenhet. Har du erfarenhet från processindustrin eller av roterande utrustning inom annan industri är det meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt att du har viss vana av att dokumentera olika moment i arbetet. Då uppgifter utförs både inom och utom raffinaderiets omedelbara område krävs B-körkort.  

Vem är du?
Arbetet utförs till stor del självständigt och du behöver vara lugn, metodisk och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du är van vid att ta eget ansvar och initiativ och har ett stort tekniskt intresse. Som person har du lätt för och uppskattar bra samarbeten. Då du kommer att ha mycket kontakt med andra personer inom företaget är det viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska. Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) varav det är viktigt att alltid sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Vi erbjuder
På St1 raffinaderi erbjuds du ett utvecklande och spännande arbete i en bransch i stor förändring. I arbetet mot vår vision, att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi, har vi flertalet pågående forsknings- och utvecklingsprojekt som du har möjlighet att vara del av.

Som anställd på St1 erbjuds du fast lön, bonuslön och andel i företagets vinstandelsstiftelse. På vårt raffinaderi finns också goda träningsmöjligheter och vi har såväl gym som tennisbana och uppvärmd utomhuspool. Som anställd får du även subventionerad företagshälsovård, hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag.

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om St1

St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva raffinaderier. På ST1 Raffinaderi, beläget på Hisingen i Göteborg, arbetar ca 250 experter inom oljebranschen med allt från produktion och underhåll av anläggningen till utveckling av produkter och produktionen.

St1 Nordic Oy är en nordisk energigrupp vars vision är att vara den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Koncernen undersöker och utvecklar ekonomiskt och miljömässigt hållbara energilösningar. St1 fokuserar på bränslemarknadsföringsverksamhet, oljeraffinering och förnybara energilösningar som avfallsbaserade avancerade etanolbränslen, biogas och industriell vindkraft. Koncernen har 1250 St1- och Shell-märkta detaljhandelsstationer i Finland, Sverige och Norge. St1 har sitt huvudkontor i Helsingfors och sysselsätter för närvarande mer än 1000 personer. www.st1.com

Mer info
Kontaktperson Intenso Teknikrekrytering AB
Telefon 031-704 51 77
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.