Underhållschef

UnderhållschefUnderhållschef

Göteborg


Vi söker dig som vill ta över ansvaret för vår underhållsavdelning, då vår nuvarande Underhållschef går vidare till nya uppgifter hos oss.

Som Underhållschef för St1, har du det totala ansvaret för underhållsarbetet på vår anläggning. Produktion sker dygnet runt, och vi har en mycket hög tillförlitlighet. Gruppen består av 60 personer och avdelningen är uppdelad i roterande och statisk utrustning, el och instrument, samt konstruktion och service, med direktrapporterande chefer för respektive avdelning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD Bo-Erik Svensson.

Arbetsuppgifter
I rollen som underhållschef ansvarar du för att planera arbetet med förebyggande och reaktivt underhåll av vår utrustning. Du har ett nära samarbete med driftavdelningen och våra entreprenörer. Dina kontaktytor inkluderar även övriga avdelningar på raffinaderiet, samt externa leverantörer. Du ser till att underhållet utförs på ett säkert, effektivt och systematiskt sätt enligt de prioriteringar som sätts upp i samråd med övriga avdelningar.
 • Arbetsledning och planering av underhållsåtgärder
 • Utveckla nya och befintliga arbetsmetoder
 • Planera och medverka vid anläggningsstopp
 • Ansvara för underhållsprojekt
 • Stötta och utveckla avdelningscheferna i deras ledarskap
 • Budgetansvar med planering och uppföljning
Din Profil

Du har goda ledaregenskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av processindustrin och/eller energibolag. Du har en bakgrund inom, och gedigen kunskap om, underhållsarbete från närliggande bransch.
 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet
 • Gedigen kunskap om pumpar, ventiler och tryckbärande utrustning
 • Erfarenhet av säkerhetsarbete och kan göra riskbedömningar
 • Förmåga att bygga goda relationer
 • Meriterande med erfarenhet av arbete med drift
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är en trygg ledare och trivs med att motivera dina medarbetare. Du drivs av ständig utveckling och möjligheter till förbättring. Genom ditt strukturerade arbetssätt har du lätt för att prioritera ditt arbete och kan ta snabba beslut. Som person är du social, prestigelös och lösningsorienterad.

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Är Du intresserad?
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering AB.Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Om ST1

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska miljöpåverkan från verksamheten. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.