Supply Logistiker

Supply Logistiker

St1 Refinery AB söker en Supply Logistiker

Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 och Shell rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut. Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring!

Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig! Brinner du för att jobba med logistiklösningar med främsta målsättning att optimera produktflödet i en dynamisk miljö? Älskar du att lösa problem och få saker att hända snabbt? Då har vi utmaningen för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetet som Supply Logistiker innebär att i ett team av fyra operatörer analysera, sammanställa och förmedla information kring samtliga import/exportvaror på raffinaderiet till berörda parter, så som raffinaderiets produktplanerare, loadingmasters och finansavdelning.

Det dagliga arbetet innebär mycket kommunikation med internationella affärspartners, shipping agenter, traders och oberoende inspektörer på både operationell och finansiell nivå. Vidare innefattar tjänsten att granska kostnader relaterat till försäljning/inköp av oljeprodukter och skapa fakturor och inköpsordrar. Att koordinera det administrativa arbetet från lastning till lossning av produkt samt att planera leveranser till våra kunder och depåer är viktiga delar av arbetet.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta mot andra avdelningar inom raffinaderiet och möjlighet att utvecklas inom företaget.

Vem är Du?

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning mot logistik, oljeindustri, sjöfart, företagsekonomi eller annat liknande. Erfarenhet av affärssystem är högt meriterande då företaget står inför ett skifte av system inom en snar framtid. Förståelse gällande produktkvalitéer och parametrar relaterat till prisuträkning samt produktspecifikationer är meriterande. Du har mycket goda datakunskaper generellt och mer specifikt i Excel.

Som person är du strukturerad med ett kritiskt och analytisk tänkande. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp och är trygg i att fatta egna beslut i det löpande arbetet. Du är flexibel och prestigelös och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du tycker om att kommunicera med andra och har ett serviceinriktat sätt.

Då arbetet innebär kontakt med både nationella och internationella aktörer är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav, i såväl tal som i skrift.

Vad kan St1 erbjuda dig?

Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:
  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Kontakt

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-administratör, Josefine Jörevik 031-744 62 39 mail: Josefine.jorevik@st1.se.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamleader supply operations, Emelyn Ekström 031-744 61 17.

Hur söker jag tjänsten?

Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin.

På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen. Läs mer på www.st1.se

Sökord:
logistiker, logistik, supply chain, supply chain coordinator, transport, företagsekonomi, processindustrin.

Sökord: logistiker, logistik, supply chain, supply chain coordinator, transport, företagsekonomi, processindustrin.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!