Loading Master / Lastansvarig till ST1 Refinery i Göteborgs hamn

Loading Master / Lastansvarig till ST1 Refinery i Göteborgs hamn

Loading
Master till St1 Refinery i Göteborg

Vi söker en ny medarbetare till vår Fartygsexpedition i Skarvikshamnen. Fartygsexpeditionen tillhör Varuförsörjningsavdelningen, en avdelning med ca 20 medarbetare.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att ingå i ett
team på sex personer, varav en chef/teamleader, som hanterar allt rörande lastningar, lossningar och pumpningar till och från raffinaderiet.

Arbetet innefattar bland
annat att gå ombord på samtliga fartyg som skall lasta och lossa till St1. I detta arbete ingår att skriva checklistor och lastningsplaner med fartygets befäl, räkna ut lastade/lossade volymer, ofta i samarbete med inspektörer, samt att skriva ut erforderliga dokument för påskrift av kapten.

Arbetet innebär även
registrering av samtliga lastningar/lossningar i olika datasystem såsom lagersystem, skatteverkets EMCS-system, tullverkets system samt ytterligare uppföljningssystem.

Som Loading Master
sköter du även tillsyn av St1 kajer med utrustning.

Vi kan erbjuda dig ett
intressant, spännande och ansvarsfullt arbete med många kontaktytor såväl internt som externt. Du kommer att ha kontakt med raffinaderiets produktionsplanering, oberoende inspektörer, fartygsmäklare, hamnpersonal, tradingbolag med flera.

Vem är du?

Du trivs med att ta
mycket eget ansvar och driver ditt arbete självständigt till uppsatta mål. Att ta eget initiativ är en självklarhet.

Eftersom du kommer att
ha ett stort kontaktnät både internt och externt är du bra på att kommunicera.

Ett strukturerat arbetssätt
är viktigt för dig. Flexibilitet och att du trivs med varierande arbetsuppgifter är positiva egenskaper för jobbet. Du har en god analysförmåga.

Då vår arbetsmiljö
kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.

Du har lägst
gymnasiekompetens med tidigare arbetslivserfarenhet.

Du måste uppfylla minst
ett av nedanstående krav:

 • ha erfarenhet av arbete som fartygsagent
 • ha erfarenhet av arbete på tankfartyg
 • ha arbetat som surveyor
 • ha arbetat med oljetankers i Göteborgs Hamn eller annan hamn
 • ha god processkännedom från raffinaderiarbete
Du måste även uppfylla nedan:
 • ha goda kunskaper i Excel och Word
 • ha god datorvana eftersom en stor del av arbetet är administrativt och utförs i olika datamiljöer
 • Du talar svenska flytande och har bra kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt
Visst ensamarbete sker var femte vecka då arbetstiden är 15:30 - 23:00 samt var femte helg då det ingår jourtjänstgöring i arbetet.

Vad
kan St1 erbjuda dig?


Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:
 • Ett utvecklande och spännandearbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projektBonuslön
 • Träningsmöjligheter,motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
 • Föräldrautfyllnad av lön
 • Andel i företagetsvinstandelsstiftelse m.m.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Hur söker jag tjänsten?

Sök tjänsten genom att
trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt

Kontakt:

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Fartygsexpeditionen Kristian Jönsson på telefon 0705-84 03 03. Har du frågor om processen kontakta HR-administratör Josefine Klippenberg på telefon 031- 744 62 39 eller josefine.klippenberg@st1.se

Varmt välkommen med din ansökan!

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO
14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på
Hisingen. Läs mer på
www.st1.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Sökord: Sjöbefäl,
sjöfart, logistik, olja, energi, Göteborg hamn, fartyg, shipping, lastning- och lostningsledare, petrokemisk industri, logistiker, planering, planerare, produktionsplanering, processindustri, petrokemisk industri.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.