Laboratorieingenjör till ST1 Refinery

Laboratorieingenjör till ST1 Refinery

Laboratorieingenjör
till St1 Refinery i Göteborg


Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 och
Shell rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av
CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med
1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en engagerad laboratorieingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

I rollen som laboratorieingenjör förväntas du utföra olika analysmetoder effektivt och säkert då du kommer vara en viktig och avgörande del i produktionskedjan.

Du kommer att arbeta med att utföra bränsle- och vattenanalyser i laboratorium utrustat med bland annat GC, HPLC, AA, X-ray, samt speciell instrumentering för att kunna utföra petroleumanalyser och miljöanalyser. Du kommer utföra viktiga analyser för både produktionsavdelningen och depåer runt om i Sverige, vilket innebär att jobbet du utför alltid ska vara av hög kvalité.

Arbetet innebär både rutin- och problemlösande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kemikunskaper. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera av dessa områden.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot kemiteknik, med erfarenhet av laboratoriearbete. Vi ser gärna att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat.

I rollen som laboratorieingenjör är du kreativ, noggrann, samt värdesätter kvalitet i det du gör. Du har god samarbetsförmåga och gillar att se praktiska lösningar på olika problem. Du vill därtill vara med och både förbättra och effektivisera arbetsrutinerna i ett dynamiskt och entreprenöriellt. företag.

Då vår arbetsmiljö kräver
ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet. B-körkort är ett krav.

Vad kan St1 erbjuda dig?

Inom företaget pågår ett
spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:
  • Ett utvecklande och spännandearbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter,motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Hur söker jag till tjänsten?

Sök tjänsten genom att
trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Kontakt:

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-administratör, Josefine Jörevik 031-744 6239 via mail: Josefine.jorevik@st1.se.

Din
ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef

Susan Jakobsson på mail Susan.Jakobsson@st1.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO
14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.
Läs mer på www.st1.se


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Sökord: Kemiteknik, laboratiorie, ingenjör, bioteknik, kemi, labb, civilingenjör, processindustri,
Mer info

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.