Elektriker / Eltekniker till Göteborg

Elektriker / Eltekniker till Göteborg

Elektriker / Eltekniker till St1 Refinery i Göteborg

Kan ett energibolag vara miljökämpar?

Fråga oss och svaret är ett rungande JA! St1 och Shell rymmer mer än 100 års erfarenhet av att driva stationer och vi har en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från bränslen som inte påverkar vårt klimat till hur morgondagens smarta påfyllningsstationer ska se ut.

Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje dag. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1500 obemannade och bemannade stationer i Norden och eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring! Vill du vara med på den resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. Som elektriker/eltekniker hos oss kommer du att ingå i ett team på sex personer som leds av vår el och instrumentchef. Organisatoriskt kommer du att ingå i raffinaderiets El/Instrument-avdelning som består av 16 personer, varav sex är elektriker. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Arbetet bedrivs självständigt men du kommer att ha stor kontaktyta gentemot raffinaderiets övriga elektriker, instrumenttekniker, samt vår driftavdelning. Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.

Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot industri, gärna med erfarenhet inom processindustrin. Meriterande är att du har erfarenhet inom ställverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika automationssystem exempelvis PLC-system, frekvensomriktare etc.

Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetet till stor del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga och engagemang högt. Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Du kommer att ha mycket kontakt med andra personer inom företaget varför det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.

För arbetet krävs att du har B-körkort då arbete utförs både inom och utom raffinaderiets område.

När erforderlig kompetens har uppnåtts ingår jourtjänst i befattningen.

Vad kan St1 erbjuda dig?

Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:
  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Hur söker jag tjänsten?

Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Kontakt:
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-administratör,Josefine Jörevik 031-744 6239 via mail: josefine.jorevik@st1.se.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta El och instrumentchef Per Åkeflo via mail: per.akeflo@st1.se.

Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.
Varmt välkommen med din ansökan!

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen. Läs mer på www.st1.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Sökord: elektriker, el, tekniker, eltekniker, process, industri, industritekniker, automation
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.