Drifttekniker till St1 Refinery AB i Göteborg

Drifttekniker till St1 Refinery AB i Göteborg

Vill du utvecklas inom processindustrin, brinner du för ny teknik och driftarbete? Nu söker vi drifttekniker till ST1 i Göteborg!

Nu söker vi på ST1 Refinery dig med några års erfarenhet av driftteknik och med stor framåtanda, driv och engagemang! Är du intresserad av att gå in i en roll där du erbjuds utbildning och utveckling? Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av process- samt tankanläggningar. I samband med jobbet erbjuder vi dig internt en löpande utvecklingsperiod de första 3 åren med möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker!

Tjänsterna är en provanställning med placering på ST1:s raffinaderi i Göteborg. Tillsättning sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett utvecklande och intressant arbete med spännande och ny teknik i ett företag som värdesätter intern utbildning av sin personal!

Du kommer ha en tjänst med många kontaktytor mot andra avdelningar inom raffinaderiet och du får ta plats i organisationen, ta del av flera utmanande projekt i en bransch som är under stor förändring. I vårt förmånspaket erbjuder vi bland annat bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet på raffinaderiets driftavdelning bedrivs i kontinuerlig skiftgång av fem väl sammansvetsade skiftlag. Du placeras inledningsvis i ett av skiftlagen men förväntas vara redo att byta skiftlag om situationen så kräver.

Arbetsuppgifterna består av bl.a.
  • Omväxlande arbete mellan kontrollrum- och utomhusarbete.
  • Skötsel och drift av högautomatiserade processanläggningar.
  • Drift av processutrustning som kompressorer, pumpar, ugnar, ångpannor etc.
  • Daglig samverkan med processingenjörer och underhållstekniker.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering där du erbjuds en provanställning hos oss på ST1:s raffinaderi i Göteborg. Där ingår du i ett av 5 skiftlag där varje team har ca 16 medarbetare. Du kommer att jobba i ett 3-skiftsystem med 5 veckors rullande skift. Du har en skiftledare samt en assisterande skiftledare som stöttar dig i det dagliga arbetet. Du går också ett internt utbildningsprogram som sträcker sig över 3 år. Tillsättning sker löpande.

VEM ÄR DU?

Lämplig bakgrund är teknisk utbildning, exempelvis en YH-utildning som Dirfttekniker, Sjöingenjör eller Maskinbefäl. Du får gärna ha erfarenhet från liknande processindustrier.

Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du är van att arbeta dels praktiskt med tekniska lösningar, och även stimuleras av analytisk problemlösning framför processdataskärmar.

Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Teknik & Ingenjör, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech