Driftchef till St1 Refinery AB, Göteborg

Driftchef till St1 Refinery AB, GöteborgDriftchef

St1 Refinery Göteborg

Vi söker dig som vill ansvara för vår driftavdelning med ett team av duktiga drifttekniker och driftingenjörer!

St1 erbjuder dig en utmanande, omväxlande och inspirerande roll. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och du får möjlighet att bidra till framtidens produkter och lösningar i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Som driftchef för ST1 har du det totala ansvaret för driften. Vi är idag uppdelade i fem skift och anläggningarna är i produktion dygnet runt. Du kommer att arbeta med driftoptimering, säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet för att ständigt utveckla våra processer. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är förlagd på dagtid.
  • Ansvara för utvecklingen av kompetensen på avdelningen
  • Arbeta aktivt med säkerhet och riskhantering
  • Arbeta mot satta produktions- och miljömål
Din Profil

Du har goda ledaregenskaper med erfarenhet av processindustrin och/eller energibolag. Vi ser gärna att du har en driftteknisk bakgrund inom processindustrin. Du är van att axla ett ansvar och att ta snabba och säkra beslut. Du är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som har analytisk förmåga och är lösningsorienterad samt flexibel. Du drivs av ständig utveckling och möjlighet till förbättringar. Vidare är du en utpräglad lagspelare som coachar och stöttar teamen med ett prestigelöst ledarskap.

Vi erbjuder
  • Ett intressant och spännande arbete med många kontaktytor.
  • Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera kommande och spännande projekt
  • Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
  • Träningsmöjligheter samt företagshälsovård
  • Subventionerade aktiviteter som exempelvis resor och idrottsliga evenemang
  • Förmånliga villkor förutom dagens givna förmåner
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Är Du intresserad?

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad. Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Mattias Lyckberg 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

Sökord: processingenjör, driftchef, processindustri, energi, olja, gas, driftoptimering, processer, driftavdelning, förnybar energi, energitjänster, raffinaderi
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.