Chef Processteknik och utveckling till St1 Refinery AB, Göteborg

Chef Processteknik och utveckling till St1 Refinery AB, GöteborgChef Processteknik & Utveckling

St1 Refinery Göteborg

Vi söker dg som vill leda vårt team med processingenjörer för att möta framtidens utmaningar!

Arbetsuppgifter

Som chef för processteknik och utveckling är du spindeln i nätet och kommer att leda vårt team av processingenjörer. Du driver gruppen mot uppsatta mål och håller samtidigt motivationen uppe. Vi ger teknisk rådgivning och service till övriga funktioner på raffinaderiet.
 • Optimering och energieffektivisering av daglig drift
 • Mätning och beräkning inom ramen för miljölagstiftning
 • Utveckla och optimera applikationer för processkontroll av våra anläggningar
 • Beräkning, simulering och utvärdering av projekt för nya anläggningar
 • Utbildning av personal i processtekniska frågor
Din Profil

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom processindustrin och erfarenhet av operativt arbete, i en ansvarstagande roll.
 • Civilingenjör i kemiteknik eller motsvarande erfarenhet
 • Goda ledaregenskaper
 • God kännedom om processindustrin
 • Erfarenhet av daglig drift och processoptimering
 • Meriterande om du tidigare haft personalansvar
Som person är du trygg med din tekniska kompetens och van att ta egna initiativ. Du drivs av att motivera, utveckla och leda andra.

Vi erbjuder
 • Ett intressant och spännande arbete med många kontaktytor. mycket kontaktyta
 • Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera kommande och spännande projekt
 • Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
 • Träningsmöjligheter samt företagshälsovård
 • Subventionerade aktiviteter som exempelvis resor och idrottsliga evenemang
 • Förmånliga villkor förutom dagens givna förmåner
På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Är Du intresserad?

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad. Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Mattias Lyckberg 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

Sökord: Processteknik, processutveckling, energi, olja, gas, driftoptimering, processer, driftavdelning, förnybar energi, energitjänster, raffinaderi, processingenjör, processindustri, processkontroll, kemiteknik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 aug 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.