Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery AB, Göteborg

Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery AB, Göteborg

Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery i Göteborg

Arbetsbeskrivning:
Som Arbetsmiljöingenjör hos oss kommer du att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår Miljöchef. Din roll och ditt fokus kommer i första hand vara mot arbetsmiljön här på St1 men du kommer även att involveras i de övriga miljöfrågor som teamet arbetar. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron.

I rollen ingår att ansvara för frågor gällande arbetsmiljö- och säkerhetsrutiner, såsom utredningar av incidenter samt uppföljningar och åtgärdsplanering.

Du kommer att planera och genomföra skyddsronder och skyddskommittémöten, utföra arbetsmiljömätningar samt säkerställa att rätt personlig skyddsutrustning är framtagen.

Utbildning av intern och extern personal med syfte att öka säkerheten på plats ingår i rollen. Du kommer att bidra med din expertis i förbättringsarbeten och projekt, där arbetsmiljöfrågor är en naturlig och viktig del.

Du känner väl till den lagstiftning som är kopplad till vår verksamhet och du kommer att bidra till att implementeringen av rådande och framtida arbetsmiljölagstiftning implementeras och efterlevs i vår organisation. Som arbetsmiljöingenjör kommer du både vara involverad i interna och externa arbetsgrupper där arbetsmiljöfrågor är i stort fokus.

I rollen ingår att stötta och informera kollegor, samarbetspartners och kunder med din expertis och som arbetsmiljöingenjör kommer du ha möjlighet att påverka beslut inom organisationen.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot arbetsmiljö, teknik eller naturvetenskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet i arbetsmiljöfrågor från en processindustri eller liknande verksamhet.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs noggrannhet, drivkraft och det är viktigt att du har ett engagemang samt att du är lyhörd inför dina medarbetare. Du är en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter, är duktig på att strukturera ditt arbete och på att skapa goda relationer. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar, myndigheter och nätverk krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.
Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:
  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projektBonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.
Hur söker jag tjänsten?
Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miljöchef Alexandra Baeza Isaksson på telefon 031- 744 63 88. Har du frågor om processen kontakta HR-administratör Josefine Jörevik på telefon 031- 744 62 39 eller josefine.jorevik@st1.se

Varmt välkommen med din ansökan!

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen. Läs mer på www.st1.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Sökord: ingenjör, miljö, civilingenjör, miljöingenjör, arbetsmiljö, säkerhet
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.