Försäljningschef till Sportshopen, Göteborg

Försäljningschef till Sportshopen, Göteborg

Ditt fokus kommer ligga vid att utveckla och optimera sportshopens försäljningskanaler, vilket innefattar allt från att leda butikschefer/butikspersonal till att driva på tillväxttakten. Du kommer att genomföra butiksbesök på samtliga butiker kontinuerligt, vilket gör resor till en naturlig del av jobbet de dagar du inte arbetar på något av våra kontor i Grebbestad eller Göteborg.

Arbetet innebär även att driva och delta i förbättringsarbetet gällande butiksdrift och varuflöde. Du kommer att arbeta genom ett coachande ledarskap och vara en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxt. Du erbjuds en stimulerande nyckelbefattning i ett tillväxtföretag med ett starkt varumärke som präglas av mycket energi och glädje.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Ingå i den operativa ledningsgruppen
  • Ansvara, upprätta och följa upp aktivitetsplaner för försäljningsutveckling och butiksresultat samt kostnadsoptimering av butikerna
  • Personalansvar för ca 15 butikschefer.
  • Optimering av bemanning, schemaläggning och butiksdrift
  • Kompetenshöjande aktiviteter i butiksledet
Vi söker dig med längre branschliknande erfarenhet av försäljning och ledarskap. Du är van vid budgetansvar och har även erfarenhet av butiksdrift. För att prestera bra som försäljningschef måste du älska att vara ute bland dina medarbetare och du har en viktig roll i att utveckla ditt lag både som helhet och på individuell nivå.

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, absolut senast den 22 november, men gärna omgående.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 - 23 70 36.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 22 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 14 butiker under namnet Sportshopen samt en butik under namnet Bazar, belägna i Bohuslän, Värmland, Göteborg och Varberg. Bolaget har också e-handel mot europeiska marknaden men med starkt fokus på Sverige och Norge.
Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken och kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt. Företaget har ca 270 anställda och omsätter drygt 500 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). År 2018 öppnades ett satellit-kontor i Göteborg.