Distributionschaufför

Distributionschaufför

Nu söker vi tre distributionschaufför till vår terminal i Göteborg. Arbetstiden är förlagd till dagtid 06-15.

Kravprofil och personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods. Kan lösa problem samt är en glad och positiv person.

Du har:
  • C-behörighet
  • digitalt förarkort
  • YKB
  • truckkort A-klass
  • det är meriterande om du har E-behörighet då många av våra transporter sker med släp.
Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Intervjuer kommer ske löpande och besked kan komma att lämnas innan ansökningstiden är slut så vänta inte med din ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 17 februari, vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande

Tillträdesdag: efter överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning som kan övergå till tillsvidaretjänst

Placeringsort: Göteborg

För mer information om tjänsten: Bo Carlsson 076-5010380, mailadress: bo.carlsson@spendrups.se

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: Chaufför, lastbilschaufför, distributionschaufför, trailerchaufför, C-körkort, CE-körkort, Spendrups bryggeri, Spendrups, bryggeri.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.