Optiker sökes till Specsavers Göteborg

Optiker sökes till Specsavers Göteborg

Om Specsavers
Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins från Storbritannien. Sedan starten har Specsavers fortsatt sin expansion och tagit klivet från att vara en brittisk angelägenhet till att först bli europeiskt och sedan globalt. Nu är Specsavers etablerat i Storbritannien, Irland, Holland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Australien och Nya Zeeland. I Sverige har Specsavers 114 butiker från Kiruna i norr till Ystad i Söder.

På Specsavers strävar vi efter att leverera hög standard på service med kompetent och välutbildad personal. Alla våra butiker är lokalt ägda av optiker/retailers vars prioritet är att erbjuda det bästa inom synvård och ögonhälsa. Med ett brett sortiment av egendesignade bågar och välkända designermärken, har Specsavers något för alla. År 2019 vann Specsavers priset som Årets Franchisekedja och vi är även certifierade som Great Place To Work.

Dina arbetsuppgifter innebär:
Kanske blev du optiker för att du tycker om att arbeta med människor. Eller är din drivkraft att genomföra synundersökningar. Oavsett vilket, vill du hjälpa så många som möjligt att se bättre, i samarbete med andra expertkollegor som låter dig fokusera fullt ut på ditt arbete. Hos oss har alla medarbetare sitt eget kompetensområde, på det sättet får alla fokusera på sina respektive favoritdelar av yrket.

Som optiker hos oss är dina främsta arbetsuppgifter att undersöka kundernas syn och att anpassa lösningar efter kundens behov. Våra synundersökningar varierar i tid och anpassas efter kunden. Dina arbetsuppgifter innebär vidare en god kommunikation med kunden, kontaktlinsanpassning, remisshantering, fundusanalys och kontakt med ögonsjukvården. Som optiker hos oss förväntas du ta del av vår utbildningsplattform: www.green-club.eu

Som person är du:
Eftersom vi har en väl etablerad trevägsöverlämning får du koncentrera dig på det som ligger dig varmast om hjärtat – att utföra kompletta synundersökningar!Dina kunder förväntar sig en omfattande undersökning, tydlig rådgivning och trevligt bemötande. Eftersom vi har en bred kundkrets är det viktigt att du har en kommunikativ förmåga, ett tillmötesgående sätt och är öppen till förändring. Optikerlegitimation är ett krav och kontaktlinsbehörighet är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi leder utvecklingen inom ögonhälsa med toppmodern utrustning, innovativa metoder och erbjuder dig den fortbildning du behöver för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. För varje år som går lägger vi mer kraft och resurser på utbildning och utveckling och säkerställer därmed att våra kompetenta, glada och driva butiksteam erbjuder kunderna bästa möjliga service och kliniska vård, baserad på avancerad forskning och praxis. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett gediget utbildningsprogram för både optiker och assistenter. En av de starka familjevärderingar som genomsyrar vår verksamhet är att kunna hjälpa dig att lyckas i din karriär.

Vi strävar efter att göra bättre ögonhälsa tillgänglig för alla. Det är Specsavers mål och vi söker dig som vill följa med på vår resa.

Just nu söker vi optiker i följande butiker i och i närheten av Göteborg:

Backaplan, Kungsbacka Kungsmässan, Kungälv, Frölunda Torg, Partille Allum.

Kontakta oss
Har du funderingar eller frågor om detta jobb?
Välkommen att kontakta Mira Johnsson - 0703871220
mira.johnsson@specsavers.com
Mer info
Kontaktperson Mira Johnsson
Telefon 0703871220
Email Mejla Mira Johnsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://join.specsavers.com/se/
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)