Kvalificerad Redovisningsekonom till Specsavers Sweden AB

Kvalificerad Redovisningsekonom till Specsavers Sweden AB

Specsavers Sweden AB med huvudkontor i Göteborg, har ett Shared Service Center (FAS) för redovisning, controlling och lön där vi supportar våra butiker runt om i landet. FAS behöver nu förstärka sitt befintliga redovisningsteam med en kvalificerad Redovisningsekonom.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående och trygg i din yrkesroll.

Vi ser därför att du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning, antingen från en redovisningsbyrå eller från ett medelstort/större bolag, gärna från en internationell miljö.

Du är intresserad av redovisningsfrågor och har en god förmåga att förstå, tolka och kommunicera regler inom området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring och redovisning för ca 15 av våra butiker
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisningar (meriterande)
  • Moms och skatt
  • Bidra till att hela teamet möter satta deadlines för leveranser
  • Kontakt med butikspartners och controllers
Vem är du?

Du är i grunden en positiv och prestigelös person, samtidigt som du är en riktig lagspelare med starkt fokus på att leverera i tid med hög kvalitet. Vidare är du social, flexibel och har lätt för att samarbeta och trivs i en dynamisk miljö och arbetar proaktivt.

Du tar egna initiativ och du stimuleras av ett bra samarbetsklimat samtidigt som du kan arbeta självständigt. Som person är du även noggrann, strukturerad och du gillar att genomföra saker i ett stundtals högt tempo samt har lätt att förstå sammanhang. God vana och förståelse av ekonomi- och IT-system är meriterande samt god kompetens i Excel.

Meriterande är om du arbetat som redovisningskonsult eller liknande med fler bolag. Det är också ett stort plus om du arbetat inom Retail, med liknande uppgifter.

Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Specsavers med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 alternativt Anna Ström på telefon 0706-47 48 11.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Specsavers Sweden AB är en del av den internationella optikerkedjan Specsavers Optical Group som bildades på Guernsey 1984. Under dessa år har Specsavers vuxit till att bli den största privatägda optikerkedjan med ca 2000 butiker i Europa, Australien, Nya Zeeland och Kanada. Specsavers etablerades i Sverige 2004 och är nu marknadsledande med ca 116 butiker spridda över hela Sverige.

Hos oss hittar du en engagerad och entusiastisk personalstyrka, som ständigt arbetar för att göra Specsavers till kundens val av optikerkedja. Vi är en internationell kedja med goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor där vi brinner för det vi gör. På Specsavers lever vi våra värderingar, och behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. Vi är ett härligt gäng som har roligt och växer tillsammans.