Group Controller till Sparc Group, Göteborg

Group Controller till Sparc Group, Göteborg

Om tjänsten
Som Group Controller blir du den femte personen i den centrala ekonomi- och finansfunktionen tillsammans med CFO, redovisningschef och två redovisningsekonomer. Du får i rollen arbeta med koncernkonsolidering och -rapportering, budget & prognos, intern kontroll samt koncernens treasury funktion i nära samarbete med övriga teamet. Du arbetar också nära dotterbolagen med analys, bokslut samt intern och extern rapportering. I den pågående starka tillväxten förväntas du också att bidra till utvecklingen med att effektivisera och automatisera ekonomi- och finansprocesser.

Vi söker dig som
Är civilekonom eller motsvarande med några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna som revisorsassistent på någon av de större revisionsbyråerna. Det är meriterande om du har arbetat med koncernredovisning i ett bolag som följer IFRS och är van vid att arbeta metodiskt för att uppnå en korrekt och tidsenlig externrapportering. Du talar och skriver engelska obehindrat och är en van användare av Excel.

Rätt person uppskattar ett arbete i en prestigelös miljö med engagerade kollegor. I denna roll samarbetar och stöttar du både kollegor och dotterbolag, därför är det viktigt att vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att vara självständig, proaktiv, noggrann, strukturerad och vilja leverera hög kvalité.

Erbjudande
Du får möjligheten att arbeta i en entreprenörsdriven organisation och vara med på en fartfylld resa med fokus på glädje, utveckling och lagarbete. Rollen är ny och du kommer att få vara med och forma den och ditt arbete. Som guldkant på rollen checkar vi snart in i det 5-stjärniga kontoret Kineum som är byggt med arbetsglädje som utgångspunkt. Ett kontor i rörelse med hotell, restauranger, gym, en pool och annat roligt i huset.

Ansökan
Vi arbetar löpande med intervjuer så ansök gärna snarast. Vid frågor kontakta gärna Pierre Sander på 0763-413 411.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår största drivkraft är att skapa mervärde. Vi vet att kunderna frågar efter enkla, smarta helhetslösningar. Vi vet att det finns starka entreprenörsdrivna bolag som vill vidare, som vill mer. Vi vet att ensam inte är stark.

Genom Sparc för vi samman installationsbolag kring en stark marknadsinriktad agenda: att skapa branschens mest attraktiva, trygga och kompletta helhetserbjudande som möter och matchar marknadens önskemål och behov. Genom att vara involverade tidigt i projekten kan vi samordna och optimera installationer för bästa möjliga utförande, funktion och ekonomi för våra kunder.

Men våra hjärtan slår för så mycket mer. Vi vill öka och förädla värdet för de olika företagsledarna. Vi vill skapa en stark gemenskap och positiv bolagskultur, med och för entreprenörer. Tillsammans skapar vi en utvecklande miljö där alla medarbetare kan trivas och utvecklas.

Genom att slå oss samman utvecklar vi varandra och vårt erbjudande till våra kunder. Det vet vi skapar stora mervärden. Det är därför Sparc finns till.