Spaldings söker släp och trailermekaniker

Spaldings söker släp och trailermekaniker

Vi behöver utöka med mekaniker för att möta våra kunders behov och söker nu dig som känner att du vill fortsätta att utvecklas inom mekanikeryrket.

Vi erbjuder

Att arbeta som mekaniker är ett varierande arbete i våra moderna serviceanläggningar i Göteborg. Du får möjligheten att jobba med mycket varierande arbetsuppgifter. Vi satsar löpande på utbildning och kompetensutveckling, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, växande och nysatsande företag.

Vi söker dig som idag jobbar som släp och trailer mekaniker eller annan fordonsbakgrund som gillar att jobba med tunga fordon. Du har ett brinnande intresse för fordon och teknik och vill arbeta i en omväxlande roll som släp och trailer mekaniker med inriktning på tunga fordon som släp, trailer samt lastbilar. Målet är att alltid fånga upp kundernas behov för att på bästa sätt kunna förbättra och utveckla deras verksamhet.

Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har god känsla för kvalité. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap..

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare heltid Lön/förmåner: Fast månadslön enligt kollektivavtal

Fordons Hydralik/El kunskap meriterande

B körkort, gärna C lastbil
Mer info
Kontaktperson Mats Berner
Telefon 031-7442130
Email Mejla Mats Berner
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.spaldings.nu/
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (30 dagar kvar)