Space Production söker en Redovisningsekonom

Space Production söker en Redovisningsekonom

Är du vår kunds nästa redovisningsekonom?
Space Production söker en redovisningsekonom till deras kontor i Sisjön. Tycker du om att jobba i projektform och har en passion för siffror och ordning? Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar, så är detta en tjänst för dig. Om du bidrar med en vilja av att lära och ett driv av att göra, så hjälper Space Production till med resten.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som redovisningsekonom kommer du främst arbeta med projektredovisning och hantera följande arbetsuppgifter:
  • Hantering av leverantörsfakturor, dvs ankomstregistrering, attestförfarande, kontering och betalningar
  • Kundfakturering, hantering av reskontran, inbetalningar etc.
  • Löpande bokföring där reseräkningar är ofta förekommande
  • Bokslut, deklarationer, avstämning av balanskonton etc.
  • Möjligheter finns också att på sikt medverka i förändrings- och utvecklingsarbetet, som ständigt pågår i företaget.
  • Avstämningar (uppdelat per bolag) där du kommer att arbeta med ett eller flera dotterbolag.
  • Lönehantering
Utbildning / Erfarenhet

Du som söker bör ha en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du gillar redovisning. Ett stort plus är om du har arbetat med projektredovisning. Det är även meriterande om du har arbetat med löner. Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt är en förutsättning samt att du har god datorvana och kunskaper i Excel.
För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är noggrann, analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Du har förmågan att se helheten men också detaljer och tycker om att lösa problem. Vidare ser vi att du har god social kompetens, gott ordningssinne och förmåga att prioritera. Att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor, är något som du lockas av. Arbetet sker nära verksamheten, varför det är viktigt att vara lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation där varje individ gör stor skillnad.

Förmåner

Tjänsten är en tillsvidare anställning hos uppdragsgivaren, med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.