Säljare, Göteborg

Säljare, Göteborg

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Är miljöfrågor viktigt för dig? Trivs du i en operativ roll? Då kan du vara rätt person för oss! Vi behöver nu förstärka vår säljorganisation ytterligare i Göteborg och söker därför nu en

Säljare
Göteborgsregionen

Arbetsuppgifter

Din uppgift som säljare blir att bearbeta små och medelstora byggföretag i regionen. Du bygger din egen kundplattform som du sedan servar och har ansvaret för. Jobbet är operativt då ett av våra konkurrensmedel är hög närvaro på marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen från besöksbokning till avtalsskrivning. Vi kommer att ge dig en grundlig introduktion innehållande bland annat produkt- och miljöutbildning samt sambesök med erfarna kollegor. Du har din utgångspunkt vid vårt kontor i Mölnlycke och rapporterar till FC Göteborg.

Din profil

För att lyckas i rollen som säljare hos oss trivs du verkligen ute på fältet och har gott om driv och energi. Du är en utpräglad relationsbyggare som trivs med att få använda din kreativa förmåga. Vi ser det självfallet som en fördel om du har erfarenhet av fältförsäljning, men det viktigaste är dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Fast lön, tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel. Pensionsavsättningar, försäkringar etc. enligt kollektivavtal.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggningsavfall i Sverige. Med våra drygt 300 anställda och en omsättning överstigande 1 miljard bedriver vi verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare.

Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2017 återvann Sortera över 99% av allt insamlat material. Sortera verkar under varumärken såsom Sortera Recycling, BIG BAG, Sortera Industry, Vacuo, Åkerisäcken och Sortera Materials. För mer information om oss var god se www.sortera.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, B2B, account manager, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 28 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!