Grävmaskinist / Miljöarbetare med grävmaskinsutbildning

Grävmaskinist / Miljöarbetare med grävmaskinsutbildning

Vi letar efter fler medarbetare som vill växa och utvecklas med oss på vår produktionsanläggning i Göteborg! Om du vill bli en del av ett härligt gäng som sätter laget före jaget har du kommit helt rätt.

Välkommen till Sortera - där både miljö och arbetsmiljö står i fokus

Att det går bra för oss på Sortera ska vi inte sticka under stolen med. Vi är den främsta aktören inom bygg- och anläggningsavfall i landet och hjälper dagligen en rad organisationer att återvinna sitt avfall.

Som grävmaskinist hos oss kommer du bli en del av ett sammansvetsat arbetslag som bjuder på många skratt och värnar om varandra.

Är du vår nästa grävmaskinist?
I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du bland annat att köra grävmaskin och hjullastare för att sortera inkommande material från våra kunder. Du kommer att samarbeta tätt med övriga medarbetare inom produktionen och tillsammans assisterar ni inkommande lastbilar med byggavfall. Materialet sorteras med hjälp av en grävmaskin utrustad med grip. Vi söker just nu personal både till dag- och kvällsskift då vi planerar att utöka våra verksamhetstider. Maskinutbildning och erfarenhet av grävmaskin är ett krav.

Personliga egenskaper
Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör – som blivande medarbetare på Sortera är det viktigt att du kan identifiera med våra värdeord. Vidare ser vi att du:
  • Har en vilja och engagemang att lära. Vi kräver inte att du ska kunna allt när du kommer hit utan tror att alla kan lära sig med rätt inställning.
  • Har en hög ansvars-känsla och du utför dina uppdrag med kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet.
  • Alltid är mån om att hitta bästa lösning för både dina kollegor och våra kunder när du stöter på utmaningar i ditt arbete.
Vi ser fram emot din ansökan!
Har vi lyckats inspirera dig till att välja Sortera Recycling som din nästa arbetsgivare? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan till Maria.Hedstrom@sortera.se senast 2022-06-02.

Vi hanterar ansökningar löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sortera.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (7 dagar kvar)