Chaufförer till vår anläggning på Hisingen!

Chaufförer till vår anläggning på Hisingen!

Chaufför – en hållbar karriär hos Sortera Recycling väntar på dig!

Har du C-körkort och YKB samtidigt som du trivs med att träffa kunder i din vardag? Då är det kanske dig vi söker! Vi växer och söker nu chaufförer till vår anläggning på Hisingen i Göteborg där du blir en del av ett sammansvetsat team där alla är en lika viktig del av kedjan. Du jobbar vardagar 06.00-15.00 (du jobbar inte röda dagar). Vårt gemensamma mål är att sätta kunden i fokus och skapa långsiktiga relationer, där du som chaufför är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder.

Är du rätt person för jobbet?

För att jobba som chaufför på Sortera behöver du ha:
  • C-körkort
  • YKB
  • Minst 1 års erfarenhet av att köra tung lastbil.
Det är en fördel om du har ADR och CE-kort men detta är inget krav.

Personliga egenskaper

Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör – som blivande medarbetare på Sortera är det viktigt att du kan identifiera med våra värdeord.
Vidare ser vi att du:
  • Har en vilja och engagemang att lära. Vi kräver inte att du ska kunna allt när du kommer hit utan tror att alla kan lära sig med rätt inställning.
  • Trivs med att möta kunder i vardagen där du levererar hög service till varje kund.
  • Har en hög ansvars-känsla och du utför dina uppdrag med kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet.
  • Alltid är mån om att hitta bästa lösning för både dina kollegor och våra kunder när du stöter på utmaningar i ditt arbete.
En långsiktig karriär

Vi vill att du som medarbetare ska stanna länge hos oss och välkomnar dig därför till en arbetsplats med positiv företagskultur, där du får mycket goda möjligheter att växa. Vi är stolta över den familjära stämning vi har i företaget och för att bibehålla den ordnar vi med jämna mellanrum roliga aktiviteter för våra medarbetare. Vårt mål är att du ska trivas och vilja stanna länge hos oss.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att sända in ditt CV till transportansvarig Göteborg Nedim.Rasidagic@sortera.se.

Sänd in din ansökan senast 2022-06-05. Vi kommer hantera ansökningar löpande. Sänd in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sortera.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda. Med fler än 400 medarbetare och en omsättning på över 1,5 miljard kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.