Sanerare/Operatör/Chaufför

Sanerare/Operatör/Chaufför

Är du en kundorienterad och samarbetsvillig person som har erfarenhet av eller intresse för att jobba inom sanering där du är det viktigaste ansiktet utåt mot våra kunder? Då tycker vi att du ska läsa vidare. Nu söker vi sanerare/operatörer som tillsammans med platschefen i Göteborg vill utveckla och etablera vår verksamhet. Vill du vara en del av en arbetsplats där du blir en viktig del i vår tillväxt samtidigt som det för rätt person kommer erbjudas goda utvecklingsmöjligheter? Då är det kanske dig vi söker! Sortera Industry är en branschledande och stabil arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansionsfas och söker nu dig som vill vara med på vår spännande tillväxt-resa.

Kompetens och erfarenhet

För att jobba som sanerare/operatör behöver du kunna tala svenska flytande då tjänsten innefattar en daglig kundkontakt. Körkort B är ett krav medan C-körkort är mycket meriterande (dock inget krav). För den här rollen ser vi det som meriterande om du har varit inom liknande bransch alternativt bygg- eller rivningsbranschen (eller dylikt). För denna roll kommer vi lägga största vikt vid din personliga lämplighet medan erfarenheten kommer vara viktig men sekundär.

Arbetsuppgifter

Som sanerare/operatör kommer ditt arbete huvudsakligen innebära utkörning med lastbil (torrsug eller spolbil) till kund. Väl ute hos kund är det ditt uppdrag att antingen spola eller torrsuga eventuella utrymmen. Detta gäller i huvudsak verksamheter som byggföretag och industrier.

Dina arbetstider är måndag till fredag klockan 07.00-16.00. Eftersom det till att börja med kommer att vara du samt en kollega för tjänsten som sanerare/operatör är det viktigt att du kan jobba övertid vid behov, innefattande även vissa kvällar och helger, om förfrågningar från kunder kommer som vi behöver tillgodose.

Personliga egenskaper

Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder och kollegor, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör - som blivande medarbetare på Sortera är det viktigt att du kan identifiera med våra värdeord. Vidare ser vi att du:
  • Har en vilja och engagemang att lära. Vi kräver inte att du ska kunna allt när du kommer hit utan tror att rätt person kan lära sig med rätt inställning.
  • Trivs med att samarbeta tillsammans med dina kollegor där du alltid har ett professionellt och positivt bemötande, såväl mot kunder som kollegor.
  • Har en hög ansvars-känsla och du utför dina uppdrag med kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet.
Ansökan

Välkommen att ansöka genom att sända in ditt CV till Jimmy Kevic, platschef Göteborg (Jimmy.Kevic@sortera.se)Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jimmy via telefon 076-873 42 00.

Sänd in din ansökan senast 2022-12-08. Vi kommer hantera ansökningar löpande. sänd in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jimmy Kevic
Telefon 076-873 42 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sortera.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda. Med fler än 500 medarbetare och en omsättning på 2 miljarder kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.