Distriktssäljare / Säljare
Göteborg

Sonesson Inredningar är en ledande tillverkare av förvaringsskåp. Bolaget grundades redan 1909 och i mer än 100 år har vi utrustat skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer med skåp som har öppnats och stängts fler gånger än någon orkar räkna.

Vi söker nu en relationsskapande säljare med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka relationer med både nya och befintliga kunder samt föreskrivare/arkitekter. Din huvuduppgift som säljare är att presentera och marknadsföra Sonessons produkter och förvaringsskåpslösningar genom att kontinuerligt besöka våra kunder inom offentlig miljö, byggentreprenörer och arkitekter. Distriktet innefattar Västra Götaland, Jönköping och Hallands län. Du kommer att ingå i vår säljorganisation och utgå från vårt helt nya koncernkontor i Göteborg (Högsbo).

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs det att du är en genuin affärsperson där din personlighet är helt avgörande. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera i projekten. Du rapporterar till VD.  

Vi söker dig som: 

  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer, meriterande om du har säljerfarenhet mot entreprenörer inom byggsektorn
  • Tycker om att arbeta självständigt
  • Har erfarenhet från fältsäljarbete, där du har planerat och disponerat din egen tid
  • Har mycket goda säljkunskaper

Vi erbjuder dig: 

  • Marknadsledande produkter
  • En innovativ och mycket bred produktportfölj
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
  • Frihet under ansvar
  • Tjänstebil

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om bolaget
Sedan 2015 är vi en del av SONO-Group, en skandinavisk inredningskoncern med huvudkontor i Norge. I Sverige består verksamheten av: Sonesson Inredningar AB, GBP AB, Form&Miljö AB, Sono Brands, Sarpsborg Metall och Sono-Sweop. Tillsammans är vi ca 120 st anställda och omsätter ungefär 500 miljoner kr.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (76 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.