Fältsäljare till Solinnovation i Göteborg

Fältsäljare till Solinnovation i Göteborg

Motiveras du av vara på fältet och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Solinnovation söker just en fältsäljare i Göteborg, kanske är det dig vi letar efter?

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Solinnovation söker nu en resultatorienterad säljare i Göteborg. Du kommer att ansvara för att försäljning och kundkontakter sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Du kommer arbeta mot nya kunder och utgå hemifrån till en början. Du kommer att planera din arbetsvardag på egen hand, med stöttning av ditt team ute i landet. Främst kommer du att göra affärer med privatpersoner i deras hem. Men en del försäljning är även mot företag och bostadsrättsföreningar. Solinnovation säljer samt installerar solcellsanläggningar och du får komma till ett tryggt och stabilt bolag som har funnits sedan 2015 på svenska marknaden.

Personprofil

Vi söker dig som älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande är din vilja, driv och inställning. Vi söker dig som vet att du kommer lyckas som säljare, oavsett om du vill påbörja din karriär inom försäljning eller har flera års erfarenhet. Du har hög initiativförmåga samt avsikt att prestera utöver det vanliga.

Vi söker dig som vill arbeta i nära kundrelationer och strävar efter kicken av framgångsrik försäljning. Du har en förmåga att förstå kundernas behov och hur du kan hjälpa dem till en optimal vardag. Det viktigaste för oss är att vi hjälper kunderna och du är en genuin person som inger förtroende.

För att lyckas i rollen som fältsäljare krävs vidare:
  • Du har med fördel erfarenhet från försäljning, gärna i en närliggande bransch
  • Du är van och trivs i en roll där du arbetar självständigt
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Att du vill komma till en tjänst med resor och besöka kunder i deras hem runt om i Göteborg är ett krav för att du ska trivas i rollen. Vidare krävs alltså B-körkort.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Anders Falk på 073-353 75 45. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Om solinnovation:

Vi driver Solinnovation med en vision att bidra till lägre elkostnader för våra kunder! Grön och förnybar solel är framtiden. Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning. Det ska vara enkelt att göra en god investering i solel.

Vi levererar solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar.
Företaget startades 2015 av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel och förnybar energi. Vi är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde med kontor i Eksjö, Lidköping, Linköping, Göteborg, Värnamo och Örebro.

Sedan starten 2015 har vi installerat över 1500 anläggningar. Vi arbetar med världsledande tillverkare av paneler, växelriktare och montagesystem.

Sökord: account manager, säljare, fältsäljare, teknisk säljare, kundservice, key account manager, regional sales manager, teknik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.