Säljare till Solid Beans

Säljare till Solid Beans

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos Solid Beans kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Förvalta befintlig kundportfölj.
  • Arbeta med nykundsbearbetning.
  • Marknadsföra Solid Beans via sociala medier.
  • Övrig administration tillkommer också i rollen.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och har en god förmåga att arbeta effektivt och strukturerat. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med viss flexibilitet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning inom IT-sektorn om minst två år med goda resultat. Vi ser gärna att du har med dig en akademisk utbildning inom ekonomi eller beteendevetenskap. Du har god teknisk förståelse. Vi tror att du som söker är en prestigelös, affärsorienterad och driven person som har lätt för att kommunicera med andra personer. Du kommer utgå från Göteborg och det kommer förekomma vissa tjänsteresor till Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har samlat ihop marknadens bästa konsulter på en arbetsplats och är idag drygt 50 experter med passion för systemutveckling. Vi har en hög teknisk kompetens och förmåga att förstå kunders behov och genomför tjänster med entusiasm, kvalité och kundnytta.

Vi kan Java/open source, WEB/Mobile front-end, Artificial Intelligence, Machine learning, Big Data, Säkerhet, Arkitektur, Internet of Things med flera. Våra konsulter utvecklar sig kontinuerligt. Varje konsult följer sin individuella kompetensplan i samråd med kunden och trenderna i marknaden, något som vi hoppas kunna hjälpa våra kunder optimalt.