Butikssäljare Installation EL, Göteborg

Butikssäljare Installation EL, Göteborg

Nu rekryterar vi
jag-vill-ge-mina-kunder-det-lilla-extra-

Butikssäljare Installation EL

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Som butikssäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor som trivs i en social- och målinriktad miljö med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vill du vara en del av vårt team till vår drive In i Högsbo, Göteborg?

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El och VVS. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Därför erbjuder vi en mängd olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Jimmy Gustafsson är en av våra duktiga medarbetare som nu går vidare till en annan roll inom Solar. Han berättar om uppdraget som butiksmedarbetare:

"Jag var inne och handlade som kund hos Solar och tyckte att det verkade vara ett roligt jobb, vilket det också är. Det bästa med jobbet är helt klart att få träffa alla kunder, stå och snacka lite och kunna hjälpa till med tips och råd. Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du är positiv och vill ge våra kunder bästa möjliga bemötande"

Din roll
Du kommer att arbeta i vår butik där vi säljer produkter och lösningar till främst installatörer inom El och VVS. Det innebär försäljning och aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service, teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer även att genomföra våra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten.

Kvalifikationer
  • Kunskap/Erfarenhet från EL branschen är önskvärt (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).
  • Erfarenhet av försäljning ses som meriterande.
  • God datorvana
Profil
Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens affär. Du arbetar aktivt med försäljning och service genom professionalism, nyfikenhet och vilja att förstå kundens behov. Du söker ständigt efter förbättringar och driver självmant igenom dessa. Du bidrar med en positiv och energifylld attityd och har lätt för att få med dig folk i ditt engagemang. För att trivas hos oss får du energi av att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo.

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Hermansson, District Manager Drive-In, mobil: 0701 65 50 75.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss.

Gå in på www.solar.se
Sökord: butik, butiksäljare, butiksbiträde, innesäljare, försäljning, försäljare, el, vvs, teknik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Solar Sverige AB
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)