Key Account Manager med personalansvar

Key Account Manager med personalansvar

Är du en person med erfarenhet inom IT och konsultbranschen? Här på Software Skills systerbolag Codic Consulting söker vi just nu en person med god social förmåga och ambitionen att skapa en sammansvetsad och målinriktad arbetsgrupp!

Om oss

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat på software och IT. Vi matchar de bästa utvecklarna, testarna och övriga IT-experter med utmanande jobb i Göteborg. Vår kundbas innefattar små startups och konsultbolag såväl som internationella produktbolag. Det som skiljer oss från det genomsnittliga rekryteringsföretaget är vår IT-bakgrund och egenutvecklade kunskapstester. Hittills har vi rekryterat mer än 100 kandidater från hela världen till spännande jobb, däribland konsultuppdrag. Under de senaste åren har två nya bolag tillkommit: Future Skill som distribuerar våra kunskapstester och Codic Consulting som ansvarar för konsulterna.

Arbetsuppgifter

Codic Consulting har växt nämnvärt det senaste halvåret och innefattar idag 18 utvecklare och testare som arbetar på diverse projekt runtom i stan. I takt med att företaget expanderar behöver vi en självgående, organiserad och kreativ person som tar över ansvaret för konsultsidan, vilket innefattar försäljning såväl som HR och kundvård.En stor del av ansvaret ligger i att hitta nya samarbetspartners och det är viktigt att du har kontakter i branschen - ännu viktigare är dock att du tar initiativ och värdesätter våra konsulters utveckling. Det här är en ny roll och du har därför möjlighet att själv bestämma hur du vill ta dig an och strukturera arbetsuppgifterna.

Dina ansvarsområden är:

- personalansvar för samtliga konsulterförsäljning och kundvård
- kundkontakt och nykundsbearbetningregelbunden
- uppföljning och feedback
- one-to-ones
- lönesamtal
- budget och rapportering
- aktiviteter och evenemang

Om dig

Du har jobbat som konsultansvarig, säljare eller i en annan roll där både kundansvar och personalansvar har varit en stor del av arbetet. Du bör vara orädd och driven, prestigelös och ansvarsfull samt ha viljan att testa nya vägar då rollen är ny och du själv har möjlighet att påverka Codic Consultings upplägg och framtid. Som person behöver du vara en människokännare med god empatisk förmåga och vana att hantera olika slags personligheter. Eftersom många möten med både konsulter och företag sker på engelska är det viktigt att du behärskar språket obehindrat.

Vi erbjuder dig

Codic är ett företag på uppgång, vilket betyder att du har möjlighet att växa i takt med oss. Rollen är självständig och formbar, med gott om utrymme för egna idéer. Vi värdesätter hälsa och fritid - som anställd hos oss får du sex veckors semester, ett gediget friskvårdsbidrag, cykel samt tillgång till våra lokaler efter arbetstid, där du har möjlighet att fokusera på egna projekt eller ordna aktiviteter med dina kollegor och vänner.Vi huserar i ett ljust och hemtrevligt kontor mittemot Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg tillsammans med andra startups och frilansare inom media och IT. Arbetskulturen kan definieras som kreativ, avslappnad och utmanande. Vi är ett tight arbetslag som hjälps åt och tar hand om varandra. Det är högt i tak och trevlig stämning och vi ordnar ofta aktiviteter, så som curling, pingisturneringar, after work och middagar.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Madeleine Linge på madeleine.linge@softwareskills.se eller 0733-977 711. Klicka på länken för att ansöka via vår hemsida.

Intervjuer hålls löpande så rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Linge
Telefon 0733-977 711
Email Mejla Madeleine Linge
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://softwareskills.se/
Sista ansökningsdag 12 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med företag i Göteborg.