Regionsäljare B2B till Soft Touch, Göteborg

Regionsäljare B2B till Soft Touch, Göteborg

Soft Touch fortsätter att expandera och vi söker nu en driven och engagerad kollega till säljteamet. Här får du möjlighet att leda spännande säljprojekt i en stimulerande och rolig miljö och du får en central roll för Soft Touchs fortsatta tillväxt i Sverige.

Om rollen
Tjänsten innebär att skapa attraktiva lösningar till Soft Touchs kunder där du arbetar proaktivt för att utveckla affärsförslag utifrån kundens behov. Du skapar dig kännedom om marknaden, bygger relationer och bearbetar både nya potentiella, samt befintliga kunder. Ditt distrikt blir region Mälardalen/Stockholm vilket gör att tjänsten innefattar ca 40 övernattningar per år då du besöker dina kunder, men din huvudsakliga arbetsplats är tillsammans med kollegorna på Soft Touchs huvudkontor i Partille där du rapporterar till försäljningschef Pär Kärrborn.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Självständigt boka och genomföra kundbesök B2B i din region, primärt återförsäljare inom PPE branschen - du planerar din egen vardag vilket innebär stor frihet under ansvar
  • Bearbeta både nya och befintliga kunder via telefon, digitala möten och kundbesök
  • Skapa anbud/offerter och besvara inkommande förfrågningar
  • Presentera anbud/offerter samt förhandla med kunder
  • Budgetansvar
  • Marknadsanalys och bevakning
Vi erbjuder
Soft Touch AB erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du får en spännande roll för att ta Soft Touchs resa till nästa nivå. Du blir en del av ett team där samarbete och möjligheter är nyckeln. Det här är en roll med mycket kundkontakt och utveckling i hur vi arbetar med våra kunder. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder frikostigt friskvårdsbidrag, försäkringar, tjänstepension etc.

Vår kandidat
Det viktigaste för oss är inte vad du arbetar med idag utan att du är en person som brinner för kundmötet och relationsskapande försäljning, älskar att göra affärer och drivs av att hjälpa kunder att nå framgång. Kanske arbetar du inom retail idag, som butikssäljare eller butikschef, eller som innesäljare/telefonförsäljare och vill ta ditt nästa steg på ett företag som tror på dig och som ger dig förtroendet att utvecklas och växa in i din roll.

Som person har du förmåga att hantera olika typer av människor och situationer. Du är orädd och trygg i dig själv, triggas av utmaningar och motiveras av att nå resultat. För dig är det naturligt att komma till avslut i dialogen med kund. För att trivas hos oss tror vi även att du är en positiv och prestigelös person med hög energi som har nära till skratt men också är professionell i ditt sätt att vara. Du trivs i en miljö där hårt och dedikerat arbete belönas med en stimulerande företagskultur och ett starkt erbjudande till kund.

Våra värderingar
Våra värderingar Samarbete, Lojalitet, Ansvar, Nyfikenhet samt Kostnadsmedvetenhet är viktiga för oss. Som medarbetare på Soft Touch är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Varmt välkommen med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 18 maj. Ett tips är att lägga lite extra krut på det personliga brevet, din personlighet är viktigare än ditt CV i den här rekryteringen. För frågor eller mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på Jerrie på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Soft Touch AB är med våra fyra varumärken Soft Touch, Hanvo BestGrip, HySafety och Rubberex samt möjlighet till Private Brand en stark internationell aktör inom PPE-branschen för skydds- och arbetshandskar.

Med gedigen kunskap, närhet till produktion & produktutveckling i kombination med hög leveranssäkerhet är vi en attraktiv handsktillverkare där vi erbjuder helhetslösningar för i princip alla typer av handskar. Vi har en optimistisk syn på utvecklingen de närmaste åren, då vi befinner oss i ett starkt expansionsskede med höga ambitioner.