Affärsdriven och relationsskapande regionsäljare till Soft Touch, Göteborg

Affärsdriven och relationsskapande regionsäljare till Soft Touch, Göteborg

Vi söker nu en driven och lösningsorienterad regionsäljare till vårt säljteam. Du får möjlighet att leda spännande säljprojekt i en stimulerande miljö och vara en central roll för Soft Touchs fortsatta tillväxt i Sverige.

Om rollen
Tjänsten innebär att skapa attraktiva lösningar till nya samt befintliga kunder där du arbetar proaktivt för att utveckla affärsförslag utifrån kundens behov. Du skapar dig kännedom om vår marknad, bygger relationer och bearbetar nya potentiella, samt befintliga kunder. Som regionsäljare ansvarar du för dina befintliga kunder i kombination med nykundsbearbetning i din region och tillhör ett ambitiöst säljteam personer som alla arbetar med tillväxt och nya affärer. Din arbetsplats är på Soft Touchs huvudkontor i Partille och du rapporterar till försäljningschef. Tjänsten innefattar ca 40 övernattningar per år. Du har körkort samt tillgång till bil för att besöka dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Boka och genomföra kundbesök, primärt återförsäljare inom PPE branschen - B2B
  • Skapa anbud/offerter och besvara inkommande förfrågningar
  • Presentera anbud/offerter samt förhandla med kunder
  • Marknadsanalys och bevakning
Vår kandidat
Vi söker dig som brinner för relationsskapande försäljning. Du sprider positiv energi, tycker om utmaningar, är affärsmässig, har ett stort driv och motiveras av att nå mål samt tar dig an uppgifter med stort engagemang. Du har en stor kommersiell drivkraft, där relationsbyggande är helt naturligt för dig. Du är resultatorienterad, proaktiv, välstrukturerad och har god förhandlingsvana.

Personliga egenskaper
Som säljare har du förmåga att hantera olika typer av människor och situationer. Du arbetar självständigt i din region men kommer även ha mycket kontakt med övriga i säljteamet. Förutom att du är både lyhörd och pålitlig har du ett prestigelöst och lösningsorienterat förhållningssätt. För att trivas hos oss är du en positiv person med hög energi som har nära till skratt men också är professionell i ditt sätt att vara. Vi ser att du är en person som vågar ifrågasätta på ett behagligt och förtroendeingivande sätt.

Våra värderingar
Våra värderingar Samarbete, Lojalitet, Ansvar, Nyfikenhet samt Kostnadsmedvetenhet är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Vi erbjuder
Soft Touch AB erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. En spännande roll för att ta Soft Touchs resa till nästa nivå. Du är en del av ett team där samarbete och möjligheter är nyckeln. Det är en roll med mycket kundkontakt och utvecklande av hur vi arbetar med våra kunder. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder frikostigt friskvårdsbidrag, försäkringar tjänstepension etc.

Välkommen med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 2 december. För frågor eller mer information om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Soft Touch AB är med våra fyra varumärken Soft Touch, Hanvo BestGrip, HySafety och Rubberex samt möjlighet till Private Brand en stark internationell aktör inom PPE branschen för skydds- och arbetshandskar.

Med gedigen kunskap, närhet till produktion & produktutveckling i kombination med hög leveranssäkerhet är vi en attraktiv handsktillverkare där vi erbjuder helhetslösningar för i princip alla typer av handskar.

Vi har en optimistisk syn på utvecklingen de närmaste åren, då vi befinner oss i ett starkt expansionsskede med höga ambitioner.