Teamchef Kolonial Snabbgross Göteborg

Teamchef Kolonial Snabbgross Göteborg

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med Butikschefen leda och utveckla vår butik mot de fastställda målen. Du kommer även att ansvara för en egen avdelning inom butiken och det kommer även ingå andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom butik såsom att plocka upp varor, arbete i kassan etc. Tjänsten, Teamchef Kolonial, avser en heltidstjänst 40 tim/vecka, provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss
Det är en förutsättning för roll att du är matintresserad, bra att på driva lönsam försäljning, kundfokuserad och tycker om att arbeta med människor. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap exempelvis som teamchef inom handeln. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att ge arbetet ditt fulla engagemang.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Jonas Folkeson, 031-7079767 jonas.folkeson@axfood.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2019-08-26. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Axfood Snabbgross
Under flera decennier har Axfood Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. Vi strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Axfood Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. Vi har 24 butiker som sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med vår e-handel. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Axfood Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

Axfood Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.

Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.