Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är du en viktig länk och nyckelperson mellan företaget och beställaren. Du kommer arbeta brett och i nära samarbete med projektchefen där du stöttar med produktionsplanering, projektekonomi och kontraktsadministration. Du kommer även medverka vid inköp och leda/delta i möten kopplat till projektet, såsom startmöten, övergripande projekteringsmöten och löpande möten ute i produktionen.

Arbetet kommer även innebära;
  • Anbudslämning
  • Kalkylering
  • Inköp av material
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
Trots ett nära samarbete med projektchefen innebär rollen självständigt arbete där du har ett ansvar att se över gällande organisationens och projektets behov av stöd. Till detta är det även viktigt att du bidrar till arbetet kring kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH, bygg- eller civilingenjörsutbildning. Det är meriterande, men inget krav, att du har relevant arbetslivserfarenhet eller praktisk erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. Har du även erfarenhet av byggproduktion eller byggbranschen sedan tidigare är det önskvärt men inget krav.

Du ska även ha;
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • Körkort B, då projekten kan innebära resor
Till denna roll ser vi att du är en driven och ambitiös person som arbetar på ett strukturerat sätt. Du är även en kommunikativ, analytisk och lösningsfokuserad person som besitter god social förmåga då du kommer möta mycket nya människor i arbetet. Det är även viktigt att du drivs av att nå verksamhetens mål, har siktet inställt på resultat och har ett utpräglat affärssinne.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.