HR Business Partner & Kommunikatör till Smarteyes

HR Business Partner & Kommunikatör till Smarteyes

HR Business Partner och internkommunikatör som drivs av öppenhet till Smarteyes i Göteborg

I den här rollen får du kombinera klassiskt HR-arbete med internkommunikation. Som HR Business Partner och internkommunikatör på Smarteyes ansvarar du för att driva ett proaktivt HR-arbete och internkommunikation utifrån beslutad HR strategi och aktivt bidra och verka för att arbetet stödjer affärsutvecklingen genom de olika HR-processerna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då rollen är ny kommer du få stora möjligheter att utvecklas och du förväntas vilja vara med och påverka utformningen. Smarteyes är en modern värderingsstyrd organisation. Du kommer att verka i en dynamisk internationell miljö och ingår i ett mindre team där du rapporterar till HR-chef.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden är;
  • Operativt arbete med allmänt förekommande HR frågor i samverkan med HR chef, regionchefer och landschefer.
  • Ansvara för löneprocessen
  • Utveckling av utbildningar
  • HR administration
  • Operativt arbete med internkommunikation och Employer Branding i samarbete med HR chef och marknad.
  • Arbeta med processer, strukturer och kanaler för internkommunikation
  • Producera innehåll för internkommunikation
  • Följa upp och utveckla internkommunikationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är kontinuerligt med och utvecklar processer, arbetssätt och rutiner inom HR och internkommunikation. Du ansvarar för att aktivt genomdriva gemensamma aktiviteter och projekt. Du bidrar till företagets värderingsstyrda arbete med utveckling och målet om att vara en attraktiv arbetsgivare med kompetenta, engagerade och välmående medarbetare. Smarteyes är en modern arbetsgivare som erbjuder flexibilitet i arbetsrollen och du rapporterar till HR-chefen och ingår i ett mindre team. Kontoret är placerat i centrala Göteborg i fina och fräscha lokaler.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har dokumenterat goda kunskaper i att praktiskt ha arbetat med allmänt förekommande HR uppgifter. Du har också goda kunskaper genom tidigare arbete med internkommunikation och Employer Branding. Din utbildningsbakgrund är inom HR eller liknande område kompletterat med praktiska erfarenheter. Meriterande är om du skaffat dig dina kunskaper inom HR och internkommunikation inom Retail eller personalintensiv servicebransch.

Då vi är en internationell koncern och det material du ska producera oftast används i alla länder behöver du behärska såväl svenska som engelska på en hög nivå.

Som person vill vi att du är duktig på att skapa nytt, har en vilja att få vara med och påverka och leverera resultat effektivt och med hög kvalitet. Du har en förmåga att lätt skapa förtroende och att utstråla trovärdighet är viktigt för dig. Du arbetar konsultativt genom att förstå behov, arbeta metodiskt och coachande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Rydbacken
Telefon 031-7612225
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/