Sales Manager till Smart Retur Sverige AB, Göteborg

Sales Manager till Smart Retur Sverige AB, Göteborg

Sales Manager

Göteborg


Vi på SmartRetur effektiviserar logistik-Sverige genom att skräddarsy kostnadskloka och miljövänliga lösningar för våra kunder. SmartRetur-gruppen är en ledande aktör i Norden inom det som kallas för returlogistik, vi har totalt 17 lager inom Skandinavien och Finland. Vi erbjuder flexibla helhetslösningar inom container-/taktisk lagring, returlogistik för pallar samt returemballage.

Nu expanderar vi kraftigt och söker därför en affärsdriven Sales Manager som vill vara med och bygga vidare på vår fortsätta tillväxtresa. Kan vi erbjuda det du önskar i ditt nästa steg och har du själv det som krävs för att lyckas i rollen?

Vi erbjuder
  • En ledande roll i ett bolag under stark tillväxt
  • En tjänst med internationell karaktär
  • En möjlighet att leverera och prestera efter tydliga mål
  • En arbetsplats med stort fokus på hållbarhet
  • Tjänstebil
Din profil

För att lyckas som Sales Manager hos oss på SmartRetur brinner du för att påverka och skapa, både nationellt och internationellt. Vi söker dig som är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål. För maximal prestation har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Key Account Manager, där du på central nivå har drivit din affär - gärna inom retail och/eller logistik och transport. Rollen innefattar även ett operativt kundansvar, på central nivå.

Till din hjälp har du ett team om tre direktrapporterande säljare. Du utgår från våra lokaler i Göteborg och rapporterar till VD.

Vi söker dig som:
  • Ser möjligheter i allt du gör
  • Har dokumenterade goda säljresultat på KAM-nivå
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
  • Brinner för att hitta nya vägar och gå utanför komfortzoner varje dag, samt att ha drivkraften att vara med och skapa en kreativ anda som smittar av sig
Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen.

För mer inorfmation om rekryteringsprocessen: Daniel Bjerndal, Rekryteringskonsult, +46 720 92 09 63.
För mer inorfmation om tjänsten: Daniel Østbye, VD Smart Retur, +47 95 40 94 75

Ansökan Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om SmartRetur

SmartRetur är idag en Nordisk ledande leverantör inom överordnade returlösningar av emballage. Vi har haft ambitionen att vara marknadsledande, vilket betyder att vi alltid investerar i bättre verktyg, mer effektiv drift, bättre fysiska faciliteter, bättre kundlösningar och utvecklar framtidsinriktad mjukvara. Det som började som ett företag för hantering av returpallar har idag blivit ett Scandinaviskt bolag med fokus på intelligent och miljövänlig effektivisering. Bolaget med koncernbolag anställer i dag 150 personer och omsätter 500 MSEK.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, säljchef, försäljningschef, regionschef, distriktschef, regionchef, distriktchef, chef, utesäljare, account manager, key account, KAM,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!