E-Commerce Manager till Skyltmax, Göteborg

E-Commerce Manager till Skyltmax, Göteborg

Hej E-Commerce nörd i Göteborg - nu är det dags att byta jobb! I alla fall om du känner att du vill få utrymme att växa en e-handel i ett företag med stora ambitioner.

Skyltmax befinner sig nu i en spännande fas, på väg att ta sitt nästa steg in i framtiden. Du kommer att få jobba med egenutvecklade system så möjligheterna är oändliga och det finns utrymme för stora visioner om att fortsätta utveckla och förenkla hela branschen.

Här får du ett stort mandat att äga utvecklingen av e-handeln i linje med övergripande mål och strategi. Du jobbar med att driva försäljning online samt utveckla de digitala affärerna, bygga marknadsstrategier tillsammans med företagets marknadsavdelning, planera, implementera, optimera samt följa upp digitala kampanjer och orderhantering. Du ansvarar för att löpande analysera effektiviteten i e-handeln och optimera processer och flöden. Detta är en central roll som både självständigt driver utveckling och är en möjliggörare för andra avdelningars utveckling.

Du rapporterar till utvecklingschef som också rekryteras just nu.

Wish list från vår sida:
  • Ett kommersiellt sinne
  • Erfarenhet av liknande roll och ansvar
  • Vana att arbeta säljfokuserat och konverteringsdrivande (CRO)
  • Har en bred kunskap inom SEO
  • God analytisk förmåga samt erfarenhet av Google Analytics och andra BI-verktyg
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift (du kommer att ha engelsktalande kollegor)
Vi tror också att du:

Har erfarenhet av affärsmässig kravställning mot intern/extern part. Och har tillräcklig teknisk förståelse för att kunna ha en dialog med utvecklare.

Har en vana av att jobba i ett internationellt bolag inom B2B.

Trivs i en miljö med högt tempo där du jobbar självständigt och i team.

Har ett lösningsorienterat mindset.

Erbjudande till dig
Vi erbjuder en inflytelserik roll på ett snabbväxande, roligt e-handelsbolag där du får stora möjligheter att realisera dina idéer. Här får du en trevlig arbetsmiljö och stor frihet under ansvar. Du får bidra med dina tankar och idéer till ett ännu bättre Skyltmax.

Förutom helt nybyggda lokaler så erbjuder vi också förmåner utöver det vanliga. Vad sägs om bl.a. frukostbuffé, spelrum och eget gym? Klicka här för att se fler förmåner.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla Skyltmax framåt? Ansök via jerrie.se så snart du kan, annonsen stängs så snart tjänsten är tillsatt. Frågor? Vänd dig gärna till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett modernt e-handelsbolag som är certifierade enligt Great Place to Work och jobbar ständigt för att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är en nytänkande skylttillverkare som har digitaliserat branschen sedan 2008. Vår drivkraft är att skapa enkla lösningar så att kunden får den bästa tänkbara upplevelsen, 100% klimatkompenserat dessutom