Content manager till Skyltmax

Content manager till Skyltmax

Brinner du för att skriva riktigt bra innehåll? Har du även koll på fotografering och bildbehandling? Nu letar vi efter den som tar greppet om vårt content. Är det du?

Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom Skyltomaten kan våra kunder enkelt designa sina skyltar online.

Vi är ett företag som tror starkt på frihet under ansvar, att ingen är fullärd utan att det är okej att göra misstag eftersom man lär sig av dem, att det är viktigt med mål men att stress hämmar kreativiteten samt att det är viktigt att ha kul på jobbet. Här har du en snabb och lättrörlig miljö där du har stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Om rollen
Som content manager är du drivande i både planering/projektledning och utförande. Du skriver texter med stor relevans för både användare och sökmotorer, och tjänsten rymmer ansvar för innehållet i allt från produktsidor till sociala medier och nyhetsbrev. Utöver texter har vi ett ständigt behov av produktbilder till både hemsidan och annonsering samt nyhetsbrev.

Du säkerställer att vi har en röd tråd i vår kommunikation och att vi har en plan för arbetet i tätt samarbete med dina kollegor inom marknadsföring. Du bidrar med kunskap och erfarenhet som kommer att lyfta nivån hos oss och bidra till vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Kortfattat; vi söker efter dig som vill bli expert på skyltbranschen och se till att dina nya kunskaper förmedlas vidare i både text och bild!

Vem är du?
Du är riktigt duktig på det skrivna svenska ordet, har koll på det grafiska, är kreativ och brinner för att skapa engagerande innehåll anpassat för sin målgrupp.

Vi tror att du har jobbat ett par år med innehåll på ett e-handelsföretag, alternativt som konsult. Kanske kommer du från en utföranderoll och är redo för nästa steg; att även axla ansvaret för det strategiska arbetet och därmed definiera vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras.

Om du jobbat som copywriter innan ser vi gärna att du åtminstone på en hobbynivå även arbetat med fotografering. Är det dessutom studiofotografering är det extra meriterande.

Det kan hända att du har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation eller liknande. Det viktigaste är att du både är strukturerad och har bra planeringsförmåga tillsammans med ett driv att leverera resultat genom själva utförandet.

Varför Skyltmax?
Vi erbjuder en inflytelserik roll på ett snabbväxande, roligt e-handelsbolag där du får stora möjligheter att realisera dina idéer. Här får du en trevlig arbetsmiljö och stor frihet under ansvar. Din initiativförmåga och kreativitet kommer att värderas högt!

Så fort Coronaviruset lättar står vi redo att återgå till vår starka tradition av events och aktiviteter.

Inne i Skyltmaxhuset väntar episka turneringar inom både NHL, pingis och shuffleboard. I vilken av dom tar du hem segern?

Bra att veta
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Skyltmaxhuset, Landvetter
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)