Säljare / kundtjänst, dansktalande

Säljare / kundtjänst, dansktalande

SkyltDirect är marknadsledande inom märkskyltar i Sverige och söker nu en dansktalande säljare/kundtjänstmedarbetare för den danska marknaden.

Om tjänsten:
Till vårt företag i Danmark söker vi dig som vill jobba som säljare/kundtjänstmedarbetare och har danska som modersmål. Ingen tidigare arbetserfarenhet inom området krävs utan du får gärna vara nyexaminerad från utbildning inom marknad, e-handel eller kommunikation.
Det viktigaste är att du har en positiv inställning, en vilja att jobba hårt och vill utvecklas tillsammans med oss. Det är viktigt att du kan ta ansvar och driva egna projekt.
Du kommer att arbeta på vårt kontor i Göteborg tillsammans med andra kollegor med samma uppdrag, det vill säga att växa på respektive marknad.

Tjänsten är ett föräldravikariat från 2019-01-05 tom 2020-02-01. Sysselsättningsgrad 100% under kontorstid.

Meriterande:
  • Danska som modersmål
  • Framåt, självständig och prestigelös
  • Nyexaminerad som vill börja jobba
  • Erfarenhet från installations-branschen
Välkommen med din ansökan!

Frågor och ansökan med CV och personlig presentation skickas till: marie.schonbeck@skyltdirect.se

In English: www.skyltdirect.se/?page=jobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.skyltdirect.se/?page=jobb
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SkyltDirect tillverkar och säljer skyltar och märkning till tekniska installationer och vänder sig till kunder som arbetar som elektriker och andra installatörer inom vvs, larm, kyla, data och tele med flera. I Sverige har företaget funnits i 20 år och var först med att utveckla online-verktyg för beställning av skyltar. Tack vare en effektiv produktion kan vi alltid leverera snabbt. Vi är övertygande om att fler installatörer i Europa vill ha samma service!