Säljare/kundtjänst, nederländska som modersmål

Säljare/kundtjänst, nederländska som modersmål

SkyltDirect är marknadsledande inom märkskyltar i Sverige och söker nu en holländsktalande medarbetare för den holländska marknaden.

Till vårt företag i Nederländerna söker vi en person som har nederländska som modersmål och vill jobba med sälj mot nya kunder och kundtjänst för befintliga kunder. Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs utan du får gärna vara nyexaminerad från utbildning inom marknad, e-handel eller kommunikation eller nyss börjat jobba.
Det viktigaste är att du har en positiv inställning, en vilja att jobba hårt och vill utvecklas tillsammans med oss. Det är viktigt att du kan ta ansvar och driva egna projekt.

Tjänsten är placerad i Göteborg. På kontoret i Göteborg jobbar ytterligare fyra personer med samma uppdrag, det vill säga att växa på respektive marknad.

Tjänsten är på heltid under kontorstid.

Meriterande:
  • holländska som modersmål
  • framåt, självständig och prestigelös
  • nyexaminerad som vill börja jobba
  • erfarenhet från installations-branschen
Då är du välkommen med din ansökan!

In english: www.skyltdirect.se/jobb
Mer info

Om arbetsgivaren

SkyltDirect tillverkar och säljer skyltar och märkning till tekniska installationer och vänder sig till kunder som arbetar som elektriker och andra installatörer inom vv, larm, kyla, data och tele med flera. I Sverige har företaget funnits i 20 år och var först med att utveckla online verktyg för beställning av skyltar. Tack vare en effektiv produktion kan vi alltid leverera snabbt. Vi är övertygande om att fler installatörer i Europa har behov av samma service!