Reservdelspersonal

Reservdelspersonal

Då vår reservdelskollega går vidare till en ny roll internt behöver vi ersätta honom med en driven och ordningssam teamplayer. Är det du? Varmt välkommen att söka tjänsten!

Tjänstebeskrivning

Huvuduppgifter för tjänsten är att hantera hela reservdelsaffären, inleverans, beställningar internt externt, försäljning internt och externt. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål. I tjänsten ingår att demonstrera och sälja tillbehör, däck, delar m.m. till våra kunder. Både via telefon samt vid personliga möten.

I tjänsten ingår även att vara behjälplig gentemot våra säljare kring merförsäljning av tillbehör och reservdelar, samt att agera i vårt serviceteam för gemensam lönsamhet och kundnöjdhet.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har;

  • Gymnasieutbildning
  • Tekniskt intresse för att enklare förstå och kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker, säljare samt hjälpa våra kunder.
  • Erfarenhet från ett serviceyrke och tycker om att ge service till kunder.
  • Behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Goda datakunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system.
  • B-körkort för manuell växellåda.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och gillar kundkontakt och försäljning. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet, med ständigt fokus på hög kvalité.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa nöjda kunder.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 22 maj. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tove Pettersson via e-post: tove.pettersson@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)